Prusim o diagnozu ....

Príspevok v téme: Prusim o diagnozu ....
jan

ahoj,prosim o diagnozu pre jedneho cloveka ktoreho bolieva(par krat v priebehu dna), hlava v mieste kde bol operovany na krvacanie do mozgu(uraz a po par mesiacoch sa prejavilo krvacanie do mozgu,operacia prebehla uspesne je tomu uz asi dva roky)okrem bolesti je tam unava a mierne zhorseny zrak ... moze to byt opatovne krvacanie ? alebo aj nieco ine ?

ak mate dalsie otazky, kludne sa pytajte..

jaja-jaja

Tiež si myslím, že by bolo vhodné navštíviť lekára, aby on zistil z čoho vzniká jeho terajší problém. Potom by bolo možné uvažovať o tom ako mu pomôcť aj doplnkovou výživou, ktorá je pre zdravých ľudí ako prevencia a pre chorých ako doplnková liečba.

[zruseny12]

ja si skor myslim,ze diagnozu by mal urcit lekar...a ostatny by mali len poradit,napisat svoje skusenosti,jedine ,ze by sa tu vyjadril lekar...

Dr jajboli

ja si myslím, že je to následok úrazu a operácie, to už asi nikdy nebude také, ako pred úrazom, Mal by navštíviť aj iného lekára a neurológa. Kto vie, či tam nemá nejaký hematóm, alebo čo. No a mal by ísť aj na očné ohľadom zmerania očného tlaku a očného pozadia!