Alkohol???Áno alebo nie?

hehee

ja o tom nepotrebujem citat, to je vseobecne zname, viem to uz dlhe roky :) ale dako ma to netrapi, kedze to neovplyvnim

rogalov

hehee: no ja som to myslel zo srandy, no skus si o tom nieco precitat a potom mi povedz :D... s tym vsetkym co mame mozme kedykolvek znicit svet ;-)

hehee

nevrav?...vraj aj v roku 2000 mal byt koniec sveta, a to vraj predpovedali viacei :P .. videli ste niekedy daku 100 babicku v TV, ktora prezradila svoj liek na dlhovekost? ... kazdy den jeden stamprlik palenky :) ..kto pracuje na svojej dlhovekosti? ;-)
a dalsia zaujmavost, zistilo sa ze pol litra piva denne, je urcita ochrana voci srdcovocievnym chodobam... takze jedno velke pivo, aby som bola zdrava, jeden stamprlik palenky, aby som si dlho uzivala to zdravie :D

mirka 23

Môj dedko teraz leží v nemocnici a pravdepodobne umiera. Nefunguje mu pečeň. Po celý svoj život pil. Každý deň si musel dať aspoň pivo a do toho niečo tvrdé. Toto už komentár nepotrebuje. Každý nech robí čo uzná za vhodné.

rockerka

no tak si teda riadne ničia zdravie!!!!! po prve alkohol obsahuje látky ktore vo veľkom množstve a ešte u mladých ľudí poškodzujú vnútorné orgány a to hlavne pečeň. a čo sa fajčenia týka to je po prvé návykové, po druhé spôsobuje nižšiu kvalitu života a týto ľudia budú žiť kratšie aj o 15 rokov!!!! a k tomu ešte aj fajčenie spôsobuje RAKOVINU pľúc!!!!!!! ak toto nechcú zažiť v 30tke tak ich predtým varuj!!!!!!!!!!!!!

cica

tak preco ano?Preto ze ten skvely pocit ked ste v partii odviazani,popijate,date si aj tu cigaretu no a???je zabava,a vsetko proste!!

fufu

No ahoj. tak pitie a fajcenie vo veku 14 rokov - je frajerina lebo tiii druhy to nerobia tak ja chcem byt iny .. ano ale po case je vacsina tych sprostych ... kazia seba co tym niekedy zisakju?? nikdy nic.. kamaratov im podobnym nie tak to nie partiu. nie iba si nicia zivot. Ja nefajcim pijem ale len prilozitostne a FRAJERINA A HRDINOVIA su ti co nefajcia a nepiju .. ved len sa zamysli kolko zla sposobuje slkohol rozvracia vsetko nici a nic nikomu nedava tak preco ano?