tehotensky test-baby co maju skusenosti

Príspevok v téme: tehotensky test-baby co maju skusenosti
cickaa

Mam otazku..robila som si tehotensky test asi 6 dni pred menzesom vysiel negativny a dalsi som robila jeden den pred menzesom cize dneska vysiel negativny aj ten ..zajtra mam dostat ms..mozem to povazovat za spravny vysledok ??..(nejsom ziadna pubertackadieta planujeme len tak mimochodom aby ste mi tu nepisali kazdeco)=)

veronika

ja som si test robila len raz, vysiel negativny. tiez niesom pubertiacka. Myslim ze testy su velmi spolahlive, ale ludska mysel ocakava to najhorsie a zena ocakava ze bude zrovna ta, ktorej to nevyjde spravne. Myslim ze sa neznepokojuj, a ak vyjde negativny, niet sa coho obavat. Skor by som si nebola taka ista z eked mas menzes niesi tehotna. Moja mama tak prisla ku mne. Dosla na to ze som v jej bruchu az po 3 mesiacoch:) a menzes mavala pavidelny. lekarovi som tiez usla.. ale to bolo davno. dnes sa to uz nestava. ale ak niekto chodi ku gynekologovi raz za rok.....

Volumka

Robila som si test iba raz, vyšiel negatívny a tehotná som nebola... a gynekológ tvrdí, že sú dosť spoľahlivé...

notojesvet

noo tak ja som si taky tehotensky test robila pred 2 dnami a v lekarni mi predali najcitlivejsi test aky mali a citala som ho VELMI pozorne a tam poisalo ze je na 99% presny ked ho robis spravne a moze sa robit uz po 5 dnoch po styku. mne vysiel ze tehotna niesom a kramy som akurat vtedy dostaal takze tomu verim.

niekto

btw2 z wandy sk
Ak je totiž množstvo hormónu nízke nemusí ho test zachytiť, a aj napriek počiatočnej fáze tehotenstva môže test vyjsť negatívne. Vždy postupujte presne podľa návodu, vyhnete sa tak zbytočným nedorozumeniam. Väčšina testov má presnosť na 97 až 99 percent.