zničenie candidy

RNG

Ale mensie davky nakazy pomahaju telu sa lepsie branit.
Ako som spomenul viackrat, telo ma urcite mnozstvo protilatok, takze ked je nakaza dostatocne mala, vie ju zlikvidovat.
Ale napr pri kandide ked ju mas v crevach hojne, vsetky protilatky sa tam spotrebuju a nemas dost na odstranenie vaginalnej infekcie.
Preto candidu treba v crevach vynicit co najviac, nasadit tam probiotika, ktore vyrobia extra protilatky ktore telo pouzije potom aj na likvidaciu vaginalnej kandidazy.
No a dezinfekcia pradla zmensuje pocet sporov kandidy a tym moznu reinfekciu.

radca

Candida sa neda uplne znicit, petoze je aj vo vzduchu. Znicit sa da len posilnenim imunity. Lieky od lekara su len pomocne a nikdy sa s nimi kandidy uplne clovek nezbavi.

RNG

moja mama vyvarala bielizen(vsetko 100% bavlna a tak isto vsetky ostatne zeny v komplexe, zehlili bielizen a nepoznali candidu.

RNG

Pasterizacia(nicenie teplom bakterii v jedlach ) sa prevadza zahriatim nad 80 stupnov celzia. To iste zrejme plati aj na kvasne bakterie ako candida. Takze ked nenmate nastavitelnu teplotu aspon na 80 stupnov a nechcete spodnu bielizen na sterilizaciu zehlit, odporucam sterilizacne prostriedky do namacania alebo prania(chorox, peroxid vodika alebo 10 kvapiek GSE na kazdy liter vody, co je dost drahe)

sisina

Ja si myslim, ze znicenie candidy nesuvisi iba s pranim bielizne pri vysokych teplotach. Candida sa rada vracia, prenasacom casto moze byt aj partner, tiez by sa mal preliecit. Casto sa hovori aj o oslabenej imunite a dokonca nielen imunite celeho organizmu, ale aj imunite konkretneho organu. Je to beh na dlhe trate, poznam zeny, ktore tym trpia roky.

Ivka 1

Odporúčala by som Ti nosiť bavlnené nohavičky,ktoré môžeš prať pri vyššej teplote a dobré by bolo ak si ich prežehlíš .