vztah-rodicia

Príspevok v téme: vztah-rodicia
oli

S priatelkou sme spolu takmer 10 mesiacou.Kedze chodime do skoly tesili sme sa na prazdniny,ze budeme spolu viac.No asi to boli len nase sny.Jej rodicia asi nechcu aby chodila s chalanom von.Dovolia jej byt somnou len do 19 hodiny a stalo sa ze sme spolu nemohli byt aj vobec lebo jej zakazali ist von.Rodicov ma vzdelanych obaja su inzinieri no moji maju len obycajnu strednu skolu tak to ma tiez trosku trapi, ze by to neklapalo v buducnosti.Da sa proti tomu nieco spravit?

oli

aj moji rodicia ma upozornuju ze aby som nieco nevyviedol myslia tym to dieta.Ale sex sme este nemali a ani neplanujeme mat mame 17 a ja myslim ze na to este casu dost.No pre mna je skola dolezita tak mozno keby ma spoznali lepsie by dovolili viac veci ale neviem.Teraz jej uz aj uplne zakazali ist von.Nepovedali ze to je priamo kvoli mne ale proste nemoze ist.Ale nehcapem tomu sme spolu uz 10 mesiacou a boli s tym problemi ale bolo vsetko v norme.Az teraz to nejako zacalo prerastat.Myslite ze sa da udrzat takyto vztah ked rodicia su proti nemu?

kacicaaa

Boja sa, aby si ju nezbuchol. Bohuzial s tym vela nenarobis, kedze ma len 17 rokov a mozu za nu rozhodovat rodicia. Chuva, rodicia do buducnosti nezapadaju? Sa zobud, kto mladym pomaha financne a s deckami, ked nie rodicia? Aspon na SR to tak je a kym mlady vylezie z vysky a zacne slusne zarabat, este vela vody pretecie potokom. Takze od rodicov su obaja zavisli az po usi a na poriadne dlho este.

stk

je to tak, ako pisu holky, a to s tymi inziniermi, to su halusky, ja som ing., matka tiez, ale neriesim to ani rodicia, ved sa staci pozriet kolko "ing." a "dr." je napr. v parlamente, hov.o robia a maju to zaplatene, je jasne ze ta to trapi ale na rodicov sa kludne vykasli, treba pockat na dospelost a potom mozte riesit veci normalne, prajem vela uspechov

rencita

PODLA MNA SA ONU RODICIA BOJA TAK AKO SA KAZDY BOJI O SVOJE DOSPIEVAJUCE DIEVCA...MOZNO PROTI TEBE NEMAJU NIC PRIAME...MOZNO ZE TO LEN TAK VYZERA KAZDOPADNE TY CHODIS SNOU A NIE S JEJ RODICMI NEJDETE SAA BRAT TAKZE ESTE NAOZAJ NIEJE PODSTATNE CO SI MYSLIA ONI...TO ZE JEJ ZAKAZUJU IST VON JE PRIAMI DOKAZ TOHO ZE SA IM NEPACI ABY ICH DCERA NIEKOHO MALA MYSLIM SI ZE CHC ABY ICH DCERA DOSTUDOVALA...MOZNO KEBY SI ICH SPOZNAL POVEDAL BY SI ZE SU TO FAKT PRIJEMNY LUDIA KTORY MAJU LEN O NU STRACH..ALE DRZIM PALCEKY..:)ZLEPSI SA TO NEBOJ

oli

ci maju zaujem to neviem pre nich je buducnost ich dceri teda mojej frajerky velmi dolezita.Proste ked oni chceju aby sla na taku skolu tak tam pojde.A co sa tyka toho rozdielu to je iba v rodicoch ja sa v skole ucim prevazne na 1 a planujem ist na vysoku cize ak sa boja niecoho takeho ze som nevzdelany to su na omyle.

chuva

suhlasim s utopiou, to vsetko zalezi od povahy rodicov. Ked nemaju zaujem, tak ho proste nemaju, a zrejme mat ani nebudu.Nie kazdy ma take stastie ako spominala lilaaa. OLI: nazor rodicov je sice dolezity (ale hlavne pre nas vnutorny pocit), no poviem to tak,ze s jej rodicmi ty nechodis, ale chodis s nou. Je to vasa buducnost a jej rodicia ani tvoji do tej buducnosti moc nezapadaju.Lebo teoreticky ked sa raz vezmete, bude to vasa vlastna rodina. Vasi aj jej rodicia uz budu vedlajsi, lebo vy budete mat novy zivot. Mate este len 17 rokov, to je dost malo este. Obaja ste pod ochrannymi rukami rodicov az do 18stky. Je to komplikovane, to chce cas. No skus s jej rodicmi tak nenutene komunikovat, a ked zbadas, ze to proste nejde, tak to nechaj tak. No a co sa tyka toho rozdielu medzi vasimi a jej rodicmi (myslim ten titul Ing.) ... su taki ludia co si potrpia. Povazuju sa asi za nieco viac..S tym vsak ty nic nespravis. Jednoducho sa to nauc odignorovat.

utopia

Vy čo mu radíte aby ho rodičia lepšie spoznali,čo ak jeho rodičia nemajú záujem ho spoznať? Má sa im vtierať do priazne? Nie každý rodič je rovnaký. Ja som chodila s manželom 6 rokov a až po 5 tich rokov sa doma dozvedeli že mám frajera. Aj to im povedali iní ľudia. Otec nemal absolutne záujem ho spoznať ani som neskušala lebo by mi nasekal po papuli že mám frajera. Všetci rodičia niesu normálny.

oli

mame obaja 17.No neviem ja sa dost bojim stretnutia s jej rodicmi podla jej rozpravania su dost prsni a tak neviem ako by to dopadlo mozno by sa tym vsetko len zhorsilo

lilaaa

no podľa mňa to určite pomôže keď ťa spoznaju.Ja som mala podobny problem,nechceli ma pušťať dlho s frajerom ale keď ho spoznali hneď sa to zlepšilo,zmenili naňho nazor a už je všetko v pohode.