Vačky pod očami

Príspevok v téme: Vačky pod očami
27charlotte27

Ahojte ludia, mám taký menší kozmetický problém, ktorý sa už dlho snažím vyriešiť, no nejako sa mi to nedarí. Pod očami - ale nie bezprostredne , skôr také 2cm pod nimi, sa mi robia vačky. Mám 18 rokov a trápi ma to už dlho, nikto z mojich známych to nemá. Dočasne sa mi to občas podarí vyriešiť chladivými tampónmi, ale len asi na nejakých 5 minút :( Zhoršuje sa mi to ešte keď som v strese. Dosť tým trpím, vidno to aj na všetkých fotkách a odbúrava to na atraktivite :( poradíte mi, čo mám s tým robiť? :( Ja neviem, možno čo mám jesť alebo tak... Ďakujem
-----------------
Vačky pod očami www.zdravie.sk

RNG

Ja si osobne vyrabam kremy z jedlych potravinovych doplnkov, pozri cez google pod mojim nickom na temu prirodna kozmetika.
Koza sa da totiz zivit aj transdermalne, kde rozne ziviny prechadzaju cez kozu, ak maju dostatocne male molekuly a vyzivuju tak a podporuju regeneraciu podkozneho vaziva, vcitane tvorby kolagenu.

RNG

Krem s vysokym obsahom ester C palmitatu tu moze pomoct. Mozes si ho vyrobit z akehokolvek kremu pridanim az 10% na vahu praskoveho esteru C palmitatu.

karolinka122

mna to trapi tiez a cim som starsia, tym je to horsie, najradsej by som sla na operaciu s tym, ale bojim sa... jedna znama dermatokozmeticka lekarka mi poradila toto , tak vyskusam, ale pochybujem, ze to pomoze, tiez ked sa vidim na fotkach, kde sa usmievam , vtedy je to velmi vidno, tak mi je do placu. oblicky mam detoxikovane, brala som aj cinsku medicinu, ale je to asi rodove...zhirsuje sa to, ked vecer vela pijem, rano byvam spuchnutejsia.. toto je ten pripravok, co sa chystam skusit..www.vasakozmetika.sk

maricenka

mam podobny problem. tiez vacky pod ocami. a k tomu, ked sa usmejem, nespocetne vela vrasok... mam taky pocit, ze s tym uz moc neurobim...

vitavi

Tvoje obličky sú oslabené, ich funkcia znížená. Na monitore sa to nemusí zatiaľ ukázať. Dávaj pozor na príjem tuku, i skrytého, a sladkostí.
Nepi a nejedz studené, množstvo nápojov nepreháňaj. Obličky drž v teple.

aNICKA MAMA

Ahojte.chcem sa spytat.Kazde rano mam vacky pod ocami apretrvava to cely den.Nemalujem sa a chodim na nefrologiu,kde mi nic nezistili.Z coho to este mozem mat?Dakujem za odpoved.

agina

Joooj moja, urcite to nebude lacna zalezitost.Pocitam tak 10 000,- inak pockaj, hodim ti sem link na plasticku chirurgiu, tam ked sa opytas, odborne ti poradia a povedia, kolko to stoji.