nic nejem a aj tak priberam

malucky

Da sa schudnut 3-7 kg za mesiac, bez jo-jo efektu.Ranajky a vecera s doporucenim odbornika a obed,co chces.Odskusal som to s manzelkou a teraz len udrzujem hmotnost.Pozri na -odkaz odstránený-

lenka553

ahoj ludia, ja mam tiez problem s vahou, aj ked som mala vahu 53kg 2 roky, a mohla som jest aj o polnoci ale teraz som v holandsku a zrazu mam 60 kg a to vazne nejem vela ale musim tu jest vecere a to nechcem, neviete ci pomahal slim fast? dakujem

anana

Vzdy budete tučné a rozťapnuté a tie čo také ešte niesú, sú teraz také pyšné že im prši do nosa. Ale za pár rokov, alebo po pôrode všetky budú také macaté a široké. Potom bude platiť úryvok z knihy Boženy Slančíkovej Timravy - " Z mladých husičiek sa stali husy sadelnaté".

kixa

Lucka, pravdupovediac robis zle vsetko, co si napisala...mam osobnu skusenost...treba sa normalne stravovat..ranajky, obed- kludne aj cela porcia a po 16tej uz len nejake ovocie a zelenina...v ziadnom pripade nie sladkosti...a zakladna chyba je, ze pijes malo vody...vodou sa organizmus precistuje. Je velmi dolezite pit dostatok vody.Teraz v zime minimalne 1,5l v lete ovela viac. No a samozrejme nejaka ta sportova aktivita neuskodi. Mesiac bez vecere a vysledky zarucene....Drzim palce!

lenka22

no ja som mala minule po svadbe kamaratovej ocistne dni. A bolo to preto ze som cely den nejdla a az vecer som sa na svadbe napchala vsetkym co som videla. Mala som nafuknute brucho a aj som sa citila hnusne, tak som dva dni pila litre vody, obycajnej z vodovodu - ti poviem to bolo super. Daco malo som aj zjedla ale vsetko som hned zapila pollitrakom vody. Sice z toho vela chodis na wc, ale potom to z teba prirodzenou cestou aj vyjde. Po tej hostine som mala cez 57 a teraz mam uz len 55, skratka musis aj jest, vyhod sladkosti, inac jedz co ti chuti ale v malom mnozstve a radesj castejsie a vsetko zapijaj... Napr si daj predsavzatie ze kazdy hryz zapijes glgom vody.... vyskusaj:)))

tom

aktuálne všetkým ktorý chcú jedna rada v skratke: nesoliť, necukriť, žiadny alkohol, cigarety, káva, málo živočíšnych tukov, veľa stravy v surovom stave, pri varenej strave a asi aj ostatnej ovocie najlepšie na lačno, zhruba asi jedno aké druhy asi tak doobeda, zelené surové bylinky a čo tak klíčky? potom tej vody netreba tak veľa ako sa vo všeobecnosti prikazuje, orechy, a jadrá na vápnik a ostatné - lepšie ako "zdravé mliečne veci", pohyb, pohyb, pohyb a odpočinok. samozrejme dodržiavať všeobecne známe rady - nevyprážať....atď.zatiaľ všetko.o:)