Pangamin alebo B komplex Jamieson

ambi

Ja som si dneska bol kúpiť ten pangamin tak dúfam že zaberie a budem mať väčšiu chuť do jedla a priberiem nejaké kílá.

RNG

Stress B plus C, vyrobok firmy NBTY predavany pod vyse 15 roznymi maloobchodnymi firmami ma velmi bohaty obsah vitaminov B a inych.
B-15, co je naozajstna pangaminicka kyselina (calcium pangamate je najbeznejsia forma) sa v pivovarskych kvasniciach predavanych pod menom Pangamin nachadza velmi minimalne.
Pre tych co chcu brat naozajstnu pangamat, mam v obchodoch doplnok(50 mg calcium pangamate), tiez vyrobok megafirmy NBTY.

pepolo

Tak asi skusim ten jamieson. V podstate mam len podozrenie ze by som mohol mat nedostatok B-ciek tak som chcel skusit doplnit a u toho pangaminu som sa nedocital ake mnozstva Bciek to obsahuje.

radca

Zavisi od toho, co chces. Ak chces doplnit len Cecka, tak je asi Ja...lepsi. Zlozenie Pangaminu zavisi na com sa pestuje a jeho nazov je odvodeny od Manganu. Obsahuje becka, mineraly a vsetky aminokyseliny (esencialne aj neesencialne). Urcitu dobu sa Pangamin podobne ako riasy povazoval za "kompletnu stravu"-t.j. ze nemusis jest vobec nic ine okrem neho neobmedzene dlhu dobu.

pepolo

JJ to mi je jasne. Viem ze najlepsie je to mat v prirodzenej strave. Ja len tak ze co si mam z tohto vybrat, ze by mi niekto mohol poradit.