holenie genitalii

Príspevok v téme: holenie genitalii
kattkaa

mam jeden problem..ked sa oholim v jecden den napriklad rano dolu,tak mi to vydrzi ako tak aj normalne do druheho dna vecer,potom uz zacinam pichat a zacinaju sa mi robit pupence,vyrazky a zacina to svrbiet vsetko a uz je to uplne neesteticke aby to videl moj priatel..a idem s nim na chatu a potom aj neskor s nim budem byvavat aj v noci a co ked ot na nas pride v niektory den,ale ja budem uz neprijemne zarastat?co mam pouzit aby ma to nesvrbelo,alebo sa mi vyrazky nerobili..lebo chut aj mam nieco mat s priatelom ale zle sa citim ked uz zarastam,prosim pomozte..dakujem

machulka006

ja si myslím, že ak ste s priateľom už dlhšie, tak toto by mu skutočne nemalo vadiť...
môj je napríklad celkom rád, keď mi je tam nejaké chĺpky vidno..

mirka 23

A pred holením sa osprchuj, aby sa ti nedostala nečistota do oholenej časti. Používaj kvalitný gél na holenie a po holení a stále krémuj. Ja keď sa oholím, tak si v ten deň nedávam klasické nohavičky, ale také šortkové alebo pyžamo, aby mi gumička z nohavičiek netlačila na tie oholené miesta. A skús aj ten detský zásyp. Ja som to na začiatku tiež mala, ale postupným holením sa mi to už nerobí.

katty081

ked sa oholis tak si to potom nakremuj a posyp detskym zasypom so septonexom, nemali by sa ti spravit vyrazky a ak ano tak minimalne. mne to pomaha.