skusenosti s firmou Capitol a.s.

Príspevok v téme: skusenosti s firmou Capitol a.s.
jaja11

Prosím ľudí, ktorí majú nejakú skúsenosť s firmou CAPITOL, a.s., aby sa tu vyjadrili a napísali otvorene čo si o nej myslia. Moje skúsenosti sú totiž vyslovene negatívne:

- nútenie spolupracovníkov podpísať pod tlakom v časovej tiesni neprečítanú nevýhodnú zmluvu

- veľmi zlé vzťahy v spoločnosti - odstraňovanie spolupracovníkov pred ich postupom na vyššie pozície v systéme MLM

- neustále získavanie a zneužívanie nových spolupracovníkov, ich povrchné, klamlivé a účelové rýchlozaškolenie a neskoršie využitie všetkých ich kontaktov na získavanie nových klientov a ďalších spolupracovníkov

- balamútenie a klamanie klientov

- sľubovanie nesplniteľného

dakujem..

NIE111

''SKVELÝ " Capitol. Len mi narobili problémy. Spravili zmluvu, ktorú som ani nepodpísala tak isto získali moje osobné údaje neviem s kade. Zamestnankyňa sa celé mesiace vykrúcala nevedela mi nikdy dať jednú jasnú odpoveď!!!! Proste prístup úplne otrasný.
Proste túto spoločnosť alebo čo to vlastne je by som obchádzala ako sa len dá. Bohvie koľko podobných zmlúv spravili len aby si pekne nabalili peňaženky. HNUS

zdradca

Ja som bol poistovak pre Capitol. A je pravda ako pises. Moj ,,skolitel,, poistil mojich znamych v rodine ci priatelov,lebo ja som bol ,,mlady a neskusenny,,. Jasne on s tych zmluv ziskal provizie a ja nic.Stale len nutia zhanat novych klientov a robit sedenia u nich doma. Po par tyzdnoch som sa na to vykaslal. Ty ktory to robia od zaciatku cca 90 rokov kedy ludia mali peniaze a podarilo sa im vysvyhnut na lepsiu poziciu,tak ty sa tam drzia. Snad sa ti podari postupit na 2 level ,no vyssie nie. Tam uz maju svojich ludi co maju za ulohu hladat a balamutit novych novacikov. Je to hlavne o psychologii. Stravis vela casu s ludmi na sedeniach a ked nepodpises dany pocet zmluv koncis.
moja strata bola vtedajsich 2000 sk za skolenie a dopravu. Nenavratne vyhodene peniaze. Capitol jasne Nie.