Napriek HA tehotna?

Príspevok v téme: Napriek HA tehotna?
suziee

Ahojte, uzivam tri tyzdne HA Minerva. Zacala som ju brat na piaty den kramov, teda dalsich 7 dni by sme s priatelom mali este pouzivat aj inu formu antikoncepcie, co sme aj pouzivali, avsak asi na stvrty den nam prezervativ praskol.Dnes som zaznamenala vytok z posvy skor hnedsej farby, ale zrejme s krvou. Je to zapricinene uzivanim HA? Je pravda,ze uhniezdenie vajicka v maternici sprevadza vytok s krvou? Mam velky strach z tehotenstva, na dieta nie som pripravena.
Za reakcie velmi pekne dakujem:)

suziee

Velmi pekne vam dakujem, dost ste ma ukludnili:) dnes rano som trpela doslova ako pes, strasne bolesti v podbrusku, zacinam tu antikoncepciu coraz viac preklinat a to som si ju dala predpisat kvoli bolestivej menstruacii...Neviete ci by mala ucinkovat na tu bolest uz aj v prvom mesiaci co ju beriem? Vdaka

vierka

claudia,máš pravdu.v tehotenstve špinenie nieje normálne a nesprevádza žiadné uhniezdenie.Určite je to spôsobené HAK.Nestresuj.Môže to trvať/to pošpiňovanie aj 3-4 mesiace,ba aj niekedy dlhšie.

claudia

buala,no myslim, ze je to velmi individualne, co sa deje s telom zeny, ked sa vajicko zahniezduje...ale ak zacala brat HAK, skor by som sa priklonila k tomu spineniu

buala

claudia nemas pravdu. praveze aj ked zena je tehotna, prve dni moze zacat trochu krvacat.
mne sa to tiez stalo a gynekologicka mi to vysvetlovala.
nastastie to bolo z ineho dovodu, ale par dni som bola v poriadnom strese.
nechcem strasit, ale je to skratka tak...

claudia

suzzie, nemala by si byt tehotna...ten vytok by malo byt tzv. spinenie, teda tvoje telo si zacalo zvykat na antikoncepciu...ak by sa zahniezdovalo vajicko, maternica sa akoby "uzavrie", teda nemal by byt ziaden vytok. zbytocne sa nestresuj:)