spanok je choroba???

Príspevok v téme: spanok je choroba???
sunnygirl333

moj priatel stale spi...mozno to znie neuveritelne, ale vstava o dvanastej na obed..naje sa, lahne pred telku a spi...takto to robi zhruba v dvojhodinovych intervaloch...potom sa konecne prebudi okolo siestej..a to vydrzi byt hore zhruba do desiatej....a potom celu noc zase ten isty kolotoc...kazde dve hodiny sa preberie na to, aby sa najedol...takto som si spolocny zivot nepredstavovala...jemu to tak vyhovuje a je stastny...a nikde nepracuje..ma peniaze z odpredaja nehnutelnosti, tak zije z toho...ale jeho lenivost nema obdobu...je to mlady chlap..ma len 26 rokov...ale on je takto stastny...von nechodi, lebo ze je moc teplo..ked aj vyde von, tak na hodinku, aj to len nakupit a domov...co vy na to??

vecernica

Luciferka, to je podla mna normalne. Ale nezda sa mi to tak uplne u sanny gril .to je trochu moc co opisala. Spia ludia vela ked maju depku tak mozno ju ma. nema ako keby radost zo zivota.Netesia ho aktivity.Nejde ani tak o spanie ale o to ze nic cez den neurobi taky prazdny den..ako mozes s nim byt/ja som mala taky vztah a zisitlo sa u MUdr ze ma znizene hladiny alfa v mozgu na eeg >to zodpoveda hladine bdenia a spania. a dotycny ,nic neorbil a ani neodpovedal ,,a po case som zitila ze trpi depkami a len ma ubija a nici..Dobre som urobila ze som sa rozisla, ,neviem co by so mnou bolo keby som zotala. Ty sa nedaja ubit ,,ja som zacala vsade chodit sama, ja to tazke.Tomuto rytmu sa neda prisposobit. Najma ak cez vikend nepracujes..je to strata tvojho zivota.Tlacit ho a niekam nema zmysel nasilu ,,da ti to najavo. ja som opacna malo spavam ,tak 6 hodin a staci mi to.

luciferka

Ahojte, tak moj priatel ma podobny problem, aj ked u neho to nie je lenivost. on je jednoducho stale unaveny, aj ked prespi 12hodin, ale aj ked spi len 5 hodin denne, jednoducho stale unaveny.....organizmus ma prekysliceny dost, pracuje 8 hodin denne, chodi do zahrady, korcule, proste aktivit ma dost, moze to byt aj z nejakej choroby

xxxx

Ja som bol kedysi hyperaktivny a potom co som do 1hod rano buntosil kazdy den som mal mononukleozu a neskor stafilokoka (vsetko sa vyliecilo) ale akoby ten bacil bdel a niekedy pride na mna horko v tvari a strasna unava a chce sa mi spat. To spavam aj 14 hodin denne. Cez den si tiez niekedy 2 hod pospim od hroznej unavy. Po mesiaci a hltani nejakych vytaminov, strava s pomalym uvolnovanim energie a otuzovanie to prejde. Teraz som uzival wobenzim a trocha to pomohlo.

rockerka25

tak ho vytiahni von - na plaváreň, na výlet a vážne si pohovorte. Vzťah o tom určite neni že jeden ho prespí a druhý sa nad tým trápi.