šteklenie v uchu

MarekFurmanik

väčšinou je šteklenie alebo svrbenie v uchu spôsobené alergiou, a až potom treba brať do úvahy iné príčiny ako sú napr. parazity alebo nejaký zápal ucha vyliec.sk

Rubina

Dobrý deň, niekde som čítala, že to robia parazity.Dokonca tomu nasvedčuje i fakt, že sa hýbu v noci.Výplach si možte spraviť doma obycajnou striekačkou no a papať veľa cesnaku.

moje ucho

zdravim mam jeden problem s uchom.kupal som sa v bazene a asi mi don isla voda.odvtedy ako keby mam v nom penu a boli ma.je upchate a slabo pocujem .neviete v com je problem????bojim sa ist ku doktorovi ze co mi povie.dakujem za pomoc.prosim surne.

peťa W

aj ja mám to šteklenie. Alebo skôr svrbenie. Niekedy musím mať poruke niečo, čím to si vnútri pošpáram. Teraz pomyslíte, že je to hnusné, ale niekedy, keď nepoškriabem / sponkou, ceruykou, pilníkom/, tak sa skoro zbláznim. A prs tak hlboko nevopchám. Bola om u lekára, lebo ma to budilo zo sna a nič. Uši mám čisté, dokonca ani maz nemám. A už to mám dva roky.

kikezz

hm steklenie v uchu mala aj moja mama a mala to az tak zle ze sla k doktorovi a ten je hned spravil vyplach ucha ...trvalo to asi 10sekund a odvtedy jej nic nieje :))

rybiahlava

u mna sa to vytvorilo ked sme mali babatko v dome a ked velmi kricalo, tak mi to robilo v uchu. a ostalo mi to. Ked zacujem hlasnejsi alebo vyssi ton, zacina steklenie.

sybil

No nemyslím, že by to bolo šamponom, mne sa do ucha nedostane žiadny. Ale šteklenie v uchu mávam v poslednom čase, dokonca v noci ma to zobudí, už mám na nočnom stolíku aj tú tyčinku na čistenie, ucho úplne čisté, nič ale cez deň to nemávam. Je to taký pocit ako keď máš sadru na nohe a nemôžeš sa poškrábať.

laborcatko

fakticky, venujem už väčšiu pozornosť lepšiemu vyplachovaniu uší a zlepšuje sa to, no kto by to bol povedal..........