znasilnena+nalsedky

Príspevok v téme: znasilnena+nalsedky
ema

Ahojte..chcela by som len vediet ci je tu nejaka zena/dievca ktoru znasilnili a malo to nejake nasledky.Mne sa to bohuzial stalo uz pred davnymi rokmi a dodnes sa s tym neviem vyrovnat.Dnes som bola u psychologicky a poradila mi,nech skusim najst niekoho kto ma rovnaky alebo aspon podobny problem,tak preto zakladam tuto temu.Uz som tu kadeco precitala o znasilneniach,ale nikde som sa nestretla s tym,ze by zo znasilnenia vzislo dieta.Tak ak je tu nahodou niekto taky,nech sa mi prosim odzve.Dakujem.

evka333

ema, mas to tazke, ale o to musis byt silnejsia. situacia, ktora je teraz nie je spravna. a ty to vies a musis s tym nieco robit. sama si napisala, ze najdolezitejsia je tvoja dcera. tak o nu bojuj! nie je ina cesta ako ju dostat spat. chod na policiu, zober to legalnou cestou. nestaraj sa o to, co si o tebe pomyslia druhy - mama, otcim, priatel, znami...ty si matka, ty mas vychovavavat svoju dceru. vynaloz vsetky sily, ktore mas, siahni az na dno. bojuj...aby si neskorsie nelutovala svoju necinnost

Dufus

Daj mi adresu toho co ti to spravil,ak nesedi a odrezem mu vajca.
Takychto zmrdov by mali zavret do smrti,a krmit len suchym chlebom a vodou.Je mi z toho na grcanie ked citam o znasilneniach!

estettik

ludia, ja som v tychto dnoch cital jeden pribeh na stranke alternamedica o chlapikovi,ktory mal psoriazu. to tiez bolo riadne huste aj to ako skoncil.takych smutnych pribehov je na svete dost a ludia okolo nas, s ktorymi zijeme, na tom maju casto svoj podiel.

kafe

Arana, máš na to, staň sa terapeutkou, ty vieš všetko lepšie :) na teba naozaj nikto nemá..
Kočku tu neľutujem. Chápem ju a podporujem, zažila peklo na zemi, nepotrebujem do nej kopať (ako ty), aby sa prebrala a robila niečo. Ja si myslím, že kopance nikomu nepomôžu, len človeka ubijú ešte viac. A ona si toho vytrpela už dosť, nemyslíš arana? Alebo znásilňovanie a porodenie dieťaťa po tom, je ešte stále málo?? Ešte Eme chýbajú kopance, aby sa prebrala k životu?? Preto, keď nemám konkrétnu radu, som radšej TICHO. Ani TY si žiadnu konkrétnu radu nedala - obrátiť sa na kompetentné úrady - myslím, že Ema skutočne NIE je dement, aby ju takéto čosi už skôr nenapadlo. Ale kompetentné úrady = žiadne riešenie. Takže, podniknúť niečo na vlastnú päsť je viac ako sa spoliehať na políciu, či úrady.

Ema sa k tebe nevyjadrí, lebo téma je stará 2 ROKY. Ja som znásilnená NEbola, toto si netrafila :) ale trpím chorobnou empatiou. A mám 2 deti, ani v tomto prípade nemáš pravdu. Ale som mizerná matka, to si zas trafila :) a detičky sú aj napriek tomu šťastné. Niekedy. To, o čom hovoríš ty (dať deťom to najlepšie), podľa mňa neni veľmi dobrý nápad. Vieš ako skončia matky, čo dajú svojim deťom len to najlepšie? Nariekajú, koľko toho deťom obetovali a sú z nich nevďačné, rozmaznané, sebecké deti.. Menej je niekedy viac a stačí dobré, netreba najlepšie.
Pedofilné chovanie je trochu komplikovanejšie a NEmyslím si, že takýto chlap má potrebu znásilňovať všetky deti vo svojom okolí, aj keď má možnosť... to je na strašne dlhú debatu.

Ako udáš človeka, keď nemáš žiadne dôkazy? To prídeš na políciu, povieš: -Myslím si, že ten a ten chlap zneužíva jedno dieťatko..- a polícia pošle komando na jeho záchranu? Pozeráš veľa filmov, realita je oveľa menej akčná. Aspoň TU na Slovensku určite. Ak by Ema aj chcela jatriť staré rany a víjsť s pravdou von o JEJ znásilňovaní (nie o znásilňovaní jej dcéry), dokazovanie, vyšetrovanie by sa vlieklo ROKY a ona by dookola musela opisovať čo sa jej stalo, oživovať detaily, ktoré chce pochovať.. zažívať znova tie isté pocity, hnus, hanbu, neschopnosť brániť sa.. to je aj na koňa veľa. Skús to pochopiť a rešpektovať, že sa rozhodla takto.

arana

no v prvom rade to zacat riesit a nie pisat si o tom na fore :D Hadam jej terapeutka nieje na tolko blba aby jej neporadila postup ale asi je ked jej navrhla miesto toho si hladat zeny podobne z toho pisania neverim zeby jej prislo lepsie... ja napriklad ked citam o niecom co mne ublizilo tak mi veru dvakrat lepsie nieje a este sa vratim nazad do minulosti a mam depresie.Ale kolko ludi tolko chuti... treba to riesit s uradmi, s policiou kym sa to celkom nepremlci ked jej ozaj zalezi na dietati ako to uz bolo pisane. Ci si pocka kym prejde 10 rokov a potom si bude nahovorat joj robila som co som mohla (debatila som)viacej sa nedalo? ale DALO! treba ju nakopnut a nie lutovat aby dacoho dokazala... preco sa nevyjdari ona k tejto teme a ktomuto mojmu prispevku ale ty co s tym nemas nic spolocne len tu lutost a mozno zial ked sa to stalo aj tebe ked pises ze ako sa citia take zeny... S lutostou clovek nepochodi...treba nieco robit, riesit problemy...ja nemam vystudovane pravo (ani psychologiu) ako jej chalan neviem postupy ale jedine viem ze s nic nerobenim a len dristanim clovek nikam nezajde. Nech sa paci su urady ktore sa tomu venuju preco sa nezajde informovat tam o postupoch ako take veci riesit ak jej na tom zalezi...a asi si aj ty taka mater alebo nemas dieta ked pises ze dolezita je ona a nie dcera...kazda matka urobi pre svoje deti to najlepsie pokial su dobrymi matkami. Mala uz dost casu si myslim na seba a je cas riesit aj malu...ano nevieme co sa deje malej ale ked chlap znasilnoval ju myslis ze mu chut nepride aj pri nej? raz ked je clovek takto chory chute mu nezajdu hlavne ked sa mala mota blizko neho ked ju ma stale na ociach...

kafe

Arana, ona už dávno nemá 13 rokov. Ale to, ako DLHO človeku trvá vylízať sa zo sračiek o tom nerozhoduješ TY ale Ema! A jej to trvalo asi tých 8 rokov (čo považujem za celkom slušný a rýchly čas) kým dokázala zosilnieť, aby sa mohla pozrieť na netvora a okrem svojich boľačiek riešiť aj prvorodenú dcéru, zaujímať sa čo je s ňou, ako žije a či jej neubližujú. A tiež si všimni jeden podstatný detail - STÁLE SA S TÝM NEVIE VYROVNAŤ - to znásilnenie nespracovala, stretnúť sa s debilom, čo jej to spravil, je ako sypať soľ do rany a jej rana je stále otvorená, stále to pekelne bolí. Nechápeš? Považujem za totálny nezmysel, aby sa psychicky zničená, nevyrovnaná žena, snažila riešiť namiesto SEBA svoje dieťa. To, že sa najprv venovala sebe, aby dokázala stáť na vlastných nohách a aspoň čiastočne prekryla hnusnú minulosť niečim normálnym, to bola veľmi správna voľba.
Pýtaš sa - je to fér voči tomu decku? Je vari ono zneužívané? JA sa pýtam, je to fér, že lekári a učitelia, nikto z kompetentných sa nepýtali AKO a s KÝM Ema otehotnela? 14-15r decko v pôrodnici a žiadne otázky, ani pátranie? Či je zneužívané Emino dieťa, to nevie nikto. Že bola zneužívaná Ema, to mohlo zistiť viacero ľudí a všetci sa na to vykašľali a neriešili to. Hlavne, že odsúdiť Eminu nečinnosť dokáže Arana, to je fakt gól toto. Všimla si si Arana, tému v ktorej sa nachádzame? Čítala si si predchádzajúce príspevky? Z čoho do frasa usudzuješ, že "na to sere"?!! Ako si TY predstavuješ riešenie? Že príde za netvorom, vezme mu dieťa a odíde s ním domov? Že sa s otcom dieťaťa budú o to decko trhať ako psy? Navhrni TY nejaké KONKRÉTNE kroky, čo má Ema robiť aby dostala dcéru k sebe! Aby to bolo právnicky v poriadku, aby nespôsobila decku psychickú ujmu (decko Emu nepozná a netvor môže kľudne v tomto prípade byť prvotriedny otec a žiadne zneužívanie sa nekoná. Tak pre aký dôvod má decko odísť od otca k nejakej cudzej ženskej? Vieš? Nevieš!). Pindať dokážeme všetci najlepšie. Ponúkla si Eme pomoc? Podporu? Máš nejaký návrh? Poznáš ľudí, čo by Eme dokázali pomôcť? To všetko sem píš, TOTO sú veci čo tomu decku pomôžu, nie odsudzovanie Emi, že "na to sere".
Prehliadla si skutočnosť, že posratý život mala EMA a nie jej decko. To ťa nenapadlo? Ľutuješ Emino decko, o ktorom vôbec nevieš, či je zneužívané. Tak si to trochu oprav v tej hlave. Alebo kľudne ľutuj ďalej chúďatko dieťatko, ale SEM PÍŠ konkrétne návrhy - ČO ROBIŤ v situácii, keď ťa decko nepozná, nevie že jeho mama existuje, stará sa oň otec, ktorý sa v minulosti dopustil zneužívania. Vieš odpoveď?

kafe

Arana, ona už dávno nemá 13 rokov. Ale to, ako DLHO človeku trvá vylízať sa zo sračiek o tom nerozhoduješ TY ale Ema! A jej to trvalo asi tých 8 rokov (čo považujem za celkom slušný a rýchly čas) kým dokázala zosilnieť, aby sa mohla pozrieť na netvora a okrem svojich boľačiek riešiť aj prvorodenú dcéru, zaujímať sa čo je s ňou, ako žije a či jej neubližujú. A tiež si všimni jeden podstatný detail - STÁLE SA S TÝM NEVIE VYROVNAŤ - to znásilnenie nespracovala, stretnúť sa s debilom, čo jej to spravil, je ako sypať soľ do rany a jej rana je stále otvorená, stále to pekelne bolí. Nechápeš? Považujem za totálny nezmysel, aby sa psychicky zničená, nevyrovnaná žena, snažila riešiť namiesto SEBA svoje dieťa. To, že sa najprv venovala sebe, aby dokázala stáť na vlastných nohách a aspoň čiastočne prekryla hnusnú minulosť niečim normálnym, to bola veľmi správna voľba.
Pýtaš sa - je to fér voči tomu decku? Je vari ono zneužívané? JA sa pýtam, je to fér, že lekári a učitelia, nikto z kompetentných sa nepýtali AKO a s KÝM Ema otehotnela? 14-15r decko v pôrodnici a žiadne otázky, ani pátranie? Či je zneužívané Emino dieťa, to nevie nikto. Že bola zneužívaná Ema, to mohlo zistiť viacero ľudí a všetci sa na to vykašľali a neriešili to. Hlavne, že odsúdiť Eminu nečinnosť dokáže Arana, to je fakt gól toto. Všimla si si Arana, tému v ktorej sa nachádzame? Čítala si si predchádzajúce príspevky? Z čoho do frasa usudzuješ, že "na to sere"?!! Ako si TY predstavuješ riešenie? Že príde za netvorom, vezme mu dieťa a odíde s ním domov? Že sa s otcom dieťaťa budú o to decko trhať ako psy? Navhrni TY nejaké KONKRÉTNE kroky, čo má Ema robiť aby dostala dcéru k sebe! Aby to bolo právnicky v poriadku, aby nespôsobila decku psychickú ujmu (decko Emu nepozná a netvor môže kľudne v tomto prípade byť prvotriedny otec a žiadne zneužívanie sa nekoná. Tak pre aký dôvod má decko odísť od otca k nejakej cudzej ženskej? Vieš? Nevieš!). Pindať dokážeme všetci najlepšie. Ponúkla si Eme pomoc? Podporu? Máš nejaký návrh? Poznáš ľudí, čo by Eme dokázali pomôcť? To všetko sem píš, TOTO sú veci čo tomu decku pomôžu, nie odsudzovanie Emi, že "na to sere".
Prehliadla si skutočnosť, že posratý život mala EMA a nie jej decko. To ťa nenapadlo? Ľutuješ Emino decko, o ktorom vôbec nevieš, či je zneužívané. Tak si to trochu oprav v tej hlave. Alebo kľudne ľutuj ďalej chúďatko dieťatko, ale SEM PÍŠ konkrétne návrhy - ČO ROBIŤ v situácii, keď ťa decko nepozná, nevie že jeho mama existuje, stará sa oň otec, ktorý sa v minulosti dopustil zneužívania. Vieš odpoveď?

arana

kafik ale ved uz davno nema 13 a co robi? stale nic neurobila a to zodpovedne nieje a budem ju odsudzovat aj ked ju znasilnili... nema pravo nechavat svoje dieta takemu clovekovi aby to nnedajboze opakoval...je dospela predsa!!! ona sa len boji odsudenia okolia je to fer voci tomu decku? ma moznost tomu zabranit a ona? sere na to...tak isto je vinna ze nechava to tak...nechava na slobede pobehovat take bestie...nechava svoje decko s takym clovek co je to za matku? aky posraty zivot bude mat toto dieta? na to nikto nemysli??? iba na nu joj treba ju polutovat bo ju znasilnili...ale nechava to tak dalej ...ja lutujem takych ludi co si prejdu takou cestou ja som to tiez nemala v zivote lahke ale preboha jedna sa o dieta...zatvarat nad tym oci netreba!