AKÝ JE VÁŠ NÁZOR NA......

Príspevok v téme: AKÝ JE VÁŠ NÁZOR NA......
ssja

Ahojte!
Bola by som zvädavá, že aký máte názor a skúsenosti s konzumáciou mlieka a mliečnych výrobkov, s konzumáciou cukrov a s konzumáciou bravčového, hovädzieho mäsa a hydiny.
Prosím píšte tí čo jete tieto výrobky a taktiež tí, ktorí ste niektoré z nich z jedálnička vynechali. Som zvädavá na vaše skúsenosti a pocity pred a po ich vynechaní.
Ďakujem

agina

ssja ja jem vsetko, ale s mierou. Takisto nebyvamm vobec chora. Jedine, comu sa vyhybam, su hamburgery, hot-dogy, chipsy, sladke vody/cola, fanta.sprite/, cize polotovary a vysmazane jedla.Inak zjem uplne vsetko. Nefajcim a nepijem alkohol.

sisina

chilli: je to fakt zaujimave. Minule som videla v telke dokument o lieceni surovou stravou, v Indii takto liecia mnohe choroby.

bez nutenia

V nasej rodine nejako uplne prirodzene a postupne prestali byt zaujimave v chladnicke mliecne vyrobky ale neni su zakazane. Mlieko pouzivam len pri vareni ak je nevyhnutne. Zriedka si dame nejaky zivy jogurtik. Maso varim vylucne biele, hydinove. Ale vianocnu kapustnicu varim z bravcoveho, uplne chudeho. Mame velku spotrebu cerstvej zeleniny a ovocia, pecieme si doma chlebik so semienkami a velkym podielom tmavej muky. Kedze som sefka od kuchyne tak mi je jasne, ze hlavne moj vyber a rozhodnutie urcuje co doma vsetci jedia. Nikoho do nicoho nenutim. je nas doma 5 a kazdy postupne a v inom momente mlieko a bravcove s hovedzim prestal jest. Aj sunku jeme len hydinovu. Co to s nami urobilo? Sme zdravi, chvala Bohu. A nie vzdy to tak bolo