zniceny zivot

Príspevok v téme: zniceny zivot
karrie

Ahojte.Chcem sa s vami podelit o svoj pribeh.Mam 28rokov moje prve manzelstvo sa skoncilo rozvodom.Ostal mi z neho 6rocny syncek.Po dvoch rokoch som si nasla vaznu znamost.Nasla som muza ktory je dobry mily nezny....muz po ktorom tuzia asi vsetky zeny.Ja ho ale nemilujem.Nemozem si pomoct jednoducho to vyhaslo.Problem je v tom ze uz mame spolu 1mesacneho synceka.A kvoli nemu sa s nim nechcem rozist.Lenze nie som stastna proste to nie je ono my dvaja sme dve odlisne typy ja viem ma ma rad ale ja uz nedokazem.....milovala som svojho manzela.Milujem ho dodnes....a budem ho milovat navzdy.Budem zit s priatelom ale v mojom srdci navzdy ostane moj manzel.Trha mi srdce ked ho vidim,ked prichadza po maleho....a ja ho nemozem objat.Na druhej strane zas nemozem ublizit tomu kto miluje mna.Je to tak zlozite......

adkabodka

Máš to naozaj tažké,ale daj tomu viac času.podla mna to cítiš pre to tak,lebo máš druhé dieta s druhým mužom.A stále to porovnávaš s prvým vztahom.Daj tomu čas.Uvidíš bude všetko v poriadku.

agina

Ja by som ti to velmi priala.Uz len kvoli detickam a aby si bola stastna. Potom budete vsetci stastni.Zrejme tomu budes musiet nechat volny priebeh. Mozno by sa aj tvoj byvaly manzel k tomu vyjadril, ale je mu to hlupe, ked teraz chodis s terajsim priatelom a mas s nim babatko.Mozno si mysli, ze ty ho uz nelubis a urcite netusi, ze by si ho chcela spat, tak sa ani o nic nepokusa.

karrie

bodaj by si mala agina pravdu.....bodaj by to tak bolo...modre z neba by som mu zniesla.Pred Bohom sme stale svoji...aspon tak.

agina

Niekedy sa to zvykne vratit do starych kolaji.Mozno aj tvoj prvy muz ta takisto miluje, ale nevie, ze aj ty jeho....

jancecka

karrie nevšímaj si ho, každý dokáže žiarlivosť znášať inak, tvoj ex možno vôbec, preto vám to neklapalo. Neviem ti poradiť D:

karrie

}ie teraz nema nikoho ale mal krasnu priatelku velmi som jej zavidela.Rozisli sme sa pretoze som nanho velmi ziarlila bola to moja chyba.Uznavam uz to nevydrzal.