ma niekto zlé skúsenosti s plastickou chirurgiou

RNG

V USA je toho plno, tvrdia ze az 3% su zbabrane alebo sa telo nejak nechce poriadne hojit a miesto "krasy" je znetvorenie.
Nechapem, ze niekto moze byt so svojom normalnym zdravym telom natolko nespokojny, ze ide riskovat zdravie, ba dokonca zivot. Plno zien zomrelo po liposukcii na "porazky" a "infarkty". Samozrejme to boli zrazeniny krvi, co sa vytvorili pri hrubom poskodeni tkaniv pri vyberani tuku.
A nemocnicne infekcie, pooperacne, to je tiez kapitola sama o sebe.
A cinsky heparin....
Mimochodom, to hovorim vsetko o dobrych klinikach s vysokoodbornymi plastickymi chirurgami, nie nejake operacie v Mexiku a pod.
V bazene casto vidim starsie susedy s jazvami, nasledkami mnohych plastik na "napnutie koze na tvari"
Hociktory chlap, co nepouziva ziadnu chemicku kozmetiku a "makeup" ma kozu hladsiu a s menej vraskami, ako rovnakostare zeny.A bez jaziev po "skraslovani".

striacka

no tak co sa tyka tej majky...ja som pocula ze ona bola na tej plastike ale v nejakej neodbornej klinike....proste pre to

efe

alebo si spomeň na Marcelu - Yomaris, ktorá sa teraz naťahuje po súdoch a jeden prsník má väščí očividne ako druhý. Sa jej tam spravili nejaké zrasty, absolvovala už aj reoperáciu s rovnako zlým výsledkom, a jediná možnosť u nej je implantáty vybrať. Ale čo potom s toľkou kožou? a toľko jaziev...

majka_

je vela pripadov, kedy operacia zvacsenia prs bola uspesna, ale bol aj jeden, co si spominam, kedy uspesna nebola. spomen si na asi 22 rocne dievca, ktore si chcelo dat zvacsit prsia (posledna sprava od nej bola adresovana jej mamke: neboj sa, aspon budem kocka...). bola zdrava, nik nechape, kde sa stala chyba. pocas operacie zomrela.