Fibromyalgia

ferooo

V minulosti som napísal:
"Fibromyalgia je od ortuti, hlavne amalgámov. Dajte si ich vybrať, detoxikujte, a máte po fibromyalgii. Tu je kontakt derealizacia.wgz.cz"
Nie je to tak, zmýlil som sa... Treba sa naučiť zhlboka dýchať, je to zadarmo a pomáha to proti bolesti, fibrohmle, aj psychike.

Fatal

Zijem vo Francuzsku a trpela som vzdy bolestami chrbta, vselijake urazy pri zavodnom lyzovani. Doslo k tomu, ze som bola operavana na chrbat, ale prilis nepomohlo. Trpim Fibromyalgiou, beham po lekaroch, beriem doplnkove lieky na zaklade vytazkov z bylin, no ak niekto povie, ze sa dostal z Fibro, tak ju nemal! Je to zakerna choroba!

fibromyalgik

Našla jsem lékaře na Slovensku jenž o fibromyalgii hodně ví.

Zkuste se na něj obrátit:
MUDr. Igor Martuliak PhD. Algeziologická klinika SZU FNsP, Banská Bystrica, imartuliak@nspbb.sk

docs.google.com

RNG

Staci si pozriet nazory lekarov zdruzenych napr v Health Science Institute a je ich tam vyse 125 000, z ktorych niektori vedia ako na fibriomyalgiu.
Kedze dovodov na nu je hromada a kazdy treba adresovat specificky, nemozem to tu vsetko uviest.
Najcastejsi dovod je ale zamorenie tela a nase vzdypritomne virusy, ktore vytvaraju zapaly.Protizapalove doplnky pomahaju, ale nepodstrania pricinu zapalov.
Takze odmorovanie,
boj proti virusom(zvysenie viralnej imunity)
pripadne potlacenie inych mikrobov a parazitov, co vyrabaju zapalove latky su tu riesenie.
Nakoniec nerozpravam teoreticky, ako starsi clovek s tym bojujem uz roky, a veru to nie je jednoduche. Najma L-formy a mykoplazmy su velmi tazko znicit. Ved lekari ich ani povacsine nevedia diagnozovat.
Dovody na fibriomyalgiu su casto viacero zdruzenych u kazdeho jednotlivca.Aj to znacne komplikuje situaciu.

Zapaly su casto aj z kyseliny mocovej v tele, ktora sa kadekde uklada a da sa odstranit len alkalizaciou, alebo vyhybanim sa jedlam s vysokym obsahom purinov. Proti premene purinov na mocovu kyselinu priaznivo posobi jedenie ceresni a branie niektorych bioflavonoidov, najma apigeninu.

fibromyalgik

Prosím mohl by jste všem odborníkům a pacientům dát přesný návod jak na to.

Jste tedy jediný na světě, kdo může lidem s poškozením mozku a míchy pomoci.

RNG

Je to tam krasne komplikovane "odborne " vysvetlene a pomenovane nevyliecitelne. Ale zato, ze to nevedia bezne lekari liecit a adresovat, neznamena ze to je nevyliecitelne. Bolesti su zo zapalov a zapaly maju svoj povod alebo v roznych zamoreniach, alebo mikrobialnej cinnosti.
A toto sa da celkom pekne adresovat, dokonca netreba na to ziadne patentovane lieky, stacia rozne spravne volene potravinove doplnky.
Tj protizapalove, na odmorenie tela a rozne antimikrobialne. Dokonca aj rozne regeneracne a adaptogeny tu pomozu.

fibromyalgik

Dobrý den, ráda bych uvedla pár věcí ohledně Fibromyalgického syndromu na pravou míru.

První zmínky v odborné literatuře se objevily před 150 lety. Původně se myslelo, že jde o revmatické onemocnění, ale v součastnosti je vědecky dokázané, že jde o NEUROLOGICKÉ NEVYLÉČITELNÉ onemocnění. Pokud se včas neléčí vede k trvalé invalidizaci.

Dle světové prevalence jej v současné době na Slovensku má kolem 200 000 lidí.
Kolik jich je diagnostikováno či špatně léčeno ovšem nevím, žádný odborný web na toto téma jsem u vás nenašla.

Vyznačuje se především speciálním fibromyalgickým typem bolesti, únavou a potížemi s pamětí. U FM je přítomo mnoho příznaků, symptomů a přidružených onemocnění u kterých se příznaky překrývají a tak dochází např. k určení diagnózy pro Lupus, Revmatoidní artritídu, CFS a diferenciální diagnóza je opomíjená.

Veškeré informace: fibromyalgik.webnode.cz

eva janova

JA TRPIM NA FIBROMYALGIY UZ STYRI ROKY BERIEN NEURONTIN SU CHVILE KED NEMAM BOLESTI ALE KED ZACNU TO SA NEDA VYPOVEDAT TO POCHOPI LEN TEN CO NATO TRPI ALE POMAHAM SI SAMA PRIKLADAM SI NA TIE BOLESTIVE BODY HORUCE LEN TO MI POMAHA ALE MUSIM SI TO PRIKLADAT CASTEJSIE CEZ DEN NAJHORSIE JE ZE MI LEKARI POVEDALI ZE JETO STRESOVEHO CHARAKTERU NO JE BOHU ZIAL TAK ALE KTO SA DNES NESTRESUJE NO SNAZIM SA VYHYBAT SA STRESOM ALE VRAVIM STALE SI PRIKLADAM DO PLASTICKEJ FLASI HORUCU VODU A POTOM TO POVOLI A CVICIM NA FITNES LOPTE JASNE ZE BERIEM AJ LIEKY A KTOMU UZ ROK AJ ANTIDEPRESIVA