Lifepak

RNG

Bublex, treba adresovat oboch partnerov.
Pre zenu na znizenie hladiny prolaktinu treba brat yam, davka musi obsahovat 200 mg Diosgeninu denne, pomaha aj Dong Quai, 2-3 gramy denne, co zvysuje u zien libido.
Muzom pomaha napr vytazok z ovsa(avena sativa), maca, Erycoma Long Jack, Horny goat weed, a samozrejme udrziavat volne pradlo a nenosit vypasovane nohavice a neprehrievat si miesok
Pomaha brat aj doplnky zinku, vitaminu C E a D-3, co vlastne odporucam tu kazdemu. Tiez selen a jod.

Bublex

Dobrý večer,vie má niekto skúsenosti s LifePak+?Manžel má problém s neplodnosťou,boli sme aj na umelom oplodnení.Spermie sú o ničom.Absolvovali sme 3 pokusy z jedného cyklu,nepodarilo sa.Jedna známa ma zobrala na stretnutie firmy Pharmanex,bol tam lekár a rozprávala som sa o našom probléme.Odporučil nám to brať,chcem to kúpiť ale bojím sa,že opäť to bude zbytočné.Manžel má aj vysoký tlak a je chudokrvný,lekári sa s takými výsledkami nestretli.Má 104 kg,viem,že chudokrvnosť nezáleží od váhy ale nás zaujíma,čí to môže pomôcť na neplodnosť.Za odpoveď ďakujem.

jatyon

nie , nie.
.

to skor na na tel.c.
.
02 / 592 49 457
.
podaju o LifePak odborne informacie.
Tam sa da aj zmerat.
Vsetko, co len chcete.

stubniakova

Life Pak je fakt jedinečný, pokiaľ chceš viac informácii zavolaj na telefonne číslo 048/4153875, taktiež je u nás možné zmerať hladinu antioxidantov.

jatyon

dakujem, evik.
pri tom su informacie hrozive.
Napr:
Vyše 70 percent populácie Slovenska umiera na srdcovocievne a onkologické ochorenia. Z toho za takmer 60 percent úmrtí zodpovedajú výživové faktory, uviedol hlavný hygienik SR Ivan Rovný.

Slovenské obyvateľstvo stále konzumuje o 20 percent viac mäsa ako odporúčajú potravinové medzinárodné normy a, naopak, v konzumácii ovocia a zeleniny zaostáva 40 percent.
------------------------------
Výživa
Na Slovensku je tradične vysoká spotreba koncentrovaných alkoholických nápojov. Destiláty sú pre kardiovaskulárny systém, pre vznik nádorov a cirhózy rizikovejšie ako pivo a víno, čo najlepšie dokazuje situácia v Ruskej federácii.
Spotreba potravín bohatých na antioxidanty a iné ochranné faktory je však stále nižšia ako v Rakúsku, v Česku a v mnohých krajinách západnej Európy.
-----------------------------------
Spotreba zeleniny a zeleninových výrobkov oproti roku 2001 klesla o 3,2 kg/osoba/rok, t j. na 77.3 kg/osoba/rok (4 %). Spotreba čerstvej zeleniny sa znížila o 0,4 kg/osoba/rok (0,7 %) a bola 55,8 kg/osoba/rok. V porovnaní s ODP, ktorá predstavuje 127,9 kg/osoba/rok, bola spotreba zeleniny na obyvateľa v SR o 39,6% nižšia.
------------------------------
Spotreba ovocia a ovocných výrobkov sa znížila o 1,6 kg/osoba/rok (3,1%) na 49,7 kg/osoba/rok. Na poklese spotreby malo najväčší podiel v porovnaní s rokom 2001 južné ovocie o 0,9 kg/osoba/rok. Spotreba hrozna zaznamenala pokles o 0,4 kg/osoba/rok a ostatného ovocia o 0,3 kg/osoba/rok. V porovnaní s ODP predstavujúcou 96,7 kg/osoba/rok, je celková spotreba 49,7 kg/osoba/rok nepriaznivo nízka.
---------
-------------
je to smutne ....

evik

jatyon,
kedze som "nahryzla" tuto temu, chcem sa ti podakovat za informacie za seba a mozno aj za inych, ktorych oslovila. nepochybujem, ze ide o uzitocnu vec. len co sa mna tyka, jedna mala pripomienka-po x rokoch starostlivosti vacsinou o imobilnych pacientov by mesacna davka zhltla polovicu mojho invalid. dochodku. ale za to ty nemozes :o)))-holt, vieme, kde zijeme...ale este raz vdaka.

Peto

A co poviete na multivitamin Vital a ostatne pripravky o ktorych som cital na www.zdravie.ide.sk ? Ten multivitamin Vital dost vela mojich znamych chvali. Konzumuju to vacsinou spolu s C-500 alebo C-1000, a vraj je to dobra prevencia v zimnom obdobi.

jatyon

KVALITNE doplnky vyzivy su dolezite:
.
Vyše 70 percent populácie Slovenska umiera na srdcovocievne a onkologické ochorenia. Z toho za takmer 60 percent úmrtí zodpovedajú výživové faktory, uviedol hlavný hygienik SR Ivan Rovný.

Slovenské obyvateľstvo stále konzumuje o 20 percent viac mäsa ako odporúčajú potravinové medzinárodné normy a, naopak, v konzumácii ovocia a zeleniny zaostáva 40 percent.

jatyon

LifePak je jediny doplnok vyzivy, ktoreho pozitivne ucinky sa overovali na dvojitoslepych studiach.
(nie je to obycajna "zmiesanina" chemikalii....)