Voskové deplilačné pásiky Veet

Adulka

Ja som ich tiež skúsila. sú super. no tiež mi trochu trvalo, kým som to robila správne, lebo po 1.x som myslela, že je to blbosť, potom som to skúsila znova, zaťala zuby a strhla a skoro všetky chlpy mi to vytrhalo. som s tým spokojná a to som ja dosť veľká citlivka na bolesť, ale toto som vydržala. treba to bleskovo strhnúť a ani si nestihneš uvedomiť, že to bolí..

majka_

tak ja skusim este ten depilacny krem Veet. dufam, ze pomoze mi. normalne ma uz nebavi si kazdy druhy den holit nohy. ved je to ... chore. idem na dovoelnku koncom augusta, tak to aby som si zaobstarala aspon tucet ziletiek :o(

MiCro LienQa

najlepsi je depilacny krem VEET so spachtlickou nanesitet tenku vrstvu kremu pockate min.5 aleak mate hrubsie chlpky tak 10 min. MAX a potom to uz len so spachtlou zotriete a nezabudnite si umit depilovane misto mydlom a vodou+osusit:} asi tak a drzi min. tyzden...

lienkaa

ahoj majka_ ja so si ich kupoila pred par dnami a je to zbytocne podla mna..Nevytrhnu vsetko.Aj som pocula od bab,ze nikdy nevytrhnu vsetky chlpy..Ale mozno to,len ja zle robim,no neviem..podla mna blbost..

etony

Velmi to neboli ja som s nimi spokojna dnes som kupila s Aloe vera take zelene;) su super vrelo odporucam a nie len na nohy.