Alergia?

RNG

inac nie aby si niekto myslel, ze som proti lekarom!
Ak mam vyhrady voci niektorym z nich(alebo dokonca vacsine) je to z dovodu, ze sa nechaju dirigovat trendami medickeho priemyslu a nie zasadami Hippokritickej prisahy.
A povazujem si za povinnost voci bliznemu uzitocne informacie o klinicky ucinnych doplnkoch, ktore ziskavam studiom lekarskych periodik rozsirovat aspon takymto sposobom.

RNG

PharmRamon, nebud sklamany, ze sa o prirodnych pomockach v skole nenaucis nic.
Musis predsa pochopit, ze je to tvrda konkurencia farmaceutickemu priemyslu a svet je zialbohu riadeny peniazmi.
Na prirodnych prostriedkoch sa neda vela zarobit, lebo na ne neexistuju ziadne patenty(exkluzivnost predaja) a teda sa nedaju predavat draho bez konkurencie inych vyrobcov.
Naviac su volnopredajne, takze aby si ich bral(bez obav z bocnych skodlivych nasledkov), nemusis nevyhnutne navstivit lekara, co je rana pre medicky priemysel celkove.
Preto sa nediv, ze sa snazia doplnky co najviac ociernit a rozhodne nie informovat ludi o ich dobrychn ucinkoch.
Az na malu skupinu lekarov, ktori sa rozhodli na povodnu funkciu lekarov, liecit za kazdu cenu porvorade pacienta, a to aj proti "profesionalnej etika" medickych spolocnosti.
...
Na priklad skutocnej situacie uvediam fakt z USA.
Menej nez 2% lekarov tu odporuca prirodne prostriedky(doplnky), vacsina proti nim oficialne aktivne broji.
Pricom vyse 75% lekarov ich potajomky sama berie....

PharmRamon

Ja poznám napríklad Ribomunyl, Certican, Luivac, Querticin...
Tak promiň RNG, nevedel som že sú to antihistaminká, prírodné liečivá budeme mať až vo vyších ročníkoch, neviem o tom ešte toľko čo ty...
Ale aj tak by mala ísť k lekárovi zistiť či vôbec ide o alergiu, veď sú tu predsa na to aby určovali diagnózy, no je len na nás aký spôsob liečby zvolíme. Či veriť lekárom, alebo si zvoliť iný spôsob.

RNG

okrem toho je plno vyzivovych doplnkov ktore zvysuju imunitu, ba dokonca je plno takych, ktore priamo potlacia velku vacsinu mikrobialnych infekcii a to casto aj tam, kde atb zlyhaju.
Tak pozor s tym podcenovanim ucinnosti "len vyzivovych doplnkov"
Menuj mi chemicky liek, ktory ti priamo zvysi pocet a aktivitu nasej obrannej armady=bielych krviniek.
Ja ti mozem menovat prirodny: betaglukany.
Klinicky dokazane vo Svedsku uz v osemdesiatych rokoch, davky 3x425 mg betaglukanov(beta 1,3 1,6, povodne z kvasiniek sacharomice cervisae)) zvysia pocet bielych krviniek(NK)az na trojnasobok a ich aktivitu na osemnasobok!
Collostrum obsahuje napr 25% imunoglobulinov na vahu!
Takych istych, ktore tvori nase telo na svoju obranu!
A su to "len" vyzivove doplnky.

eeeee

to som nepochopila, prečo na psychiatriu?????? veď ten zápal si v tom hrdle asi nevymýšam, to snáď vidia, nie??? nechápem. Máš s tým nejaké skúsenosti???

RNG

pharmRamon, ja som odporucal prirodne antihistaminika, klinicky ucinne a su to potravinove doplnky. Clovek nie je nuteny brat chemikalie na potlacenie prilisnej histaminovej reakcie, ked nam priroda dava ucinne latky bez zamorenia tela chemiou.

eeeee

PharmRamon, no asi máš pravdu. Dám sa do rúk lekárom, lebo toto tápanie ma ničí.

RNG, pozerala som si tvoje prodkty a poviem ti že máš dobré ceny.

Ďakujem

Inak, môžte sa zapojiť niekto kto máte podobné nepríjemnosti alebo ste to už vyriešili.