pomoc

RNG

candivac je pripravok obsahujuci mrazom vysusene(lyofylizovane) neaktivne kultury candidy. Nie som si isty, ci je to najlepsi napad.
Sice stare slovenske prislovie hovori: "klin sa klinom vybija" ale nenasiel som nikde na to vyskumnu literaturu.

kostlivec

no kvasinky ma trapili velmi dlho ale dala som na rady RNG a je to vyriesene. pozri si pripadne v inych temach, on to tu spominal uz x-krat. ucinne latky su najma: kaprylova kyselina, oreganovy olej + treba jest probiotika na vytvorenie protilatok. mne konkretne pomohlo toto: kaprylova kyselina, dieta, probiotika, lapacho caj a jedla som aj candivac, je to volnopredajny novy liek na taketo zapaly.

ivica7

je to sice velmi neprijeme, ale nic priserneho ze by si z toho mala byt zufala... idealne by bolo, keby si zasla za gynekologom, ktory by zistil ci je to naozaj ono ... ale chapem ze ist k doktorovi je riadna otrava ... Gynekolog ti pravdepodobne predpise takuto mast + take iste tabletky -odkaz odstránený- a povie ze tyzden ak mas chlapca tak bude musiet byt trpezlivy. (Da sa to vsak zrejme kupit v lekarni aj bez predpisu, neviem ale ci aj tablety, tie treba na preliecenie zdnuka) Do buducnosti skus: nenosit tangace ani vselijake leskle nohavicky z trhu, jest menej sladkeho, pit acidko alebo ine probiotika a nepouzivat tam agresivne mydla .. skus lactacid radsej ... pripadne uplne zmenit zivotospravu ak ju nemas dobru (trosku sa hybat, ziadne mcdonaldy, menej mäsa, sladkosti, radsej vela ovocia a zeleniny, strukoviny, celozrnne vyrobky)Snad to pomoze. A nezacala resp. neprestala si v blizkej dobe brat HAK? Moze to byt sposobene aj takymto hormonalnym vykyvom .. P.S: hovori sa aj, ze pomaha zaviest na tampone cisty biely jogurt na upravenie mikroflory.. no neviem, mne to nikdy nepomohlo, skor naopak (hoci ktovie co davaju do tych danone jogurtov:)... Vela stastia a nech to rychlo prejde

PharmRamon

Kvasinky má každý z nás, nebezpečné sú až vtedy ked ich množstvo nie je v rovnováhe. Keď to už prepukne je dosť ťažké sa ich zbaviť, ale môžem povedať že je to bežný problém a čudovala by si sa koľko žien v tejto chvíľi má ten istý problém... tak neblázni a skoč si do lekárne a pýtaj si nejaké Antimykotiká, ktoré sú voľne dostupné.