Ako sa zbavit vrasok

Príspevok v téme: Ako sa zbavit vrasok
gabenka

Prosim o radu. Nedavno som si precitala vybornu knihu od dermatologa lekarskej fakulty Yaleovej univerzity p. N.Perricona - Vrasky, ako sa ich zbavit, kde sa o.i. udava, ze medzi najucinnejsie postupy v boji proti vrazkam su: ester vitaminu C, kyselina alfa-lipoová a alfa hydroxykyseliny. Hladala som tieto zlozky v zlozeni u nás dostupných kremov a roznych sér, ale v ziadnom u nas dostupnom vyrobku som tieto zlozky nenasla. Prosim o odbornu radu dermatologov, ci mi vedia doporucit niektore pripravky, kde sa tieto zlozky nachadzaju. Dakujem.

Miaaaaa

Sa mi zda ze tieto latky su v Energizer z pomarancovych kvetov, tam je urcite vysoka koncentracia vitaminu C a b-karoten. Sa mi zda ze ta kyselina alfa-lipoova tam tiez je, ale nie som si ista hmm. Ja ho pouzivam v lete na predlzenie opalenia a v zime na hydrataciu.

Magy

co sa tyka vrasok - kolko ludi, tolko rad, kazdemu zabera nieco ine a to co funguje skvele u jedneho, nemusi mat absolutne ziaden efekt u druheho. vrasky su dane jednak geneticky a jednak sa zbieraju pocas zivota v zavislosti od mnohych faktorov: chemia, zivotosprava, cvicenie a sport, jedlo, spanok, stres, pristup a postoje k zivotu, povaha cloveka, prezite pozitivne ale najme negativne zazitky, choroby... to vsetko sa vpisuje do tvare ako do knihy. chudsi ludia maju casto tvar vraskavejsiu, maju na nej viac rysov a brazd ako u tlstejsich ludi, kde tukove tkanivo ciastocne "zahladzuje" vrasky.
treba zacat od seba celkovo a kdejake masticky a podporne veci pouzivat len ako doplnok.

LindaP

DOporučujem CANDELLA massage (masáž sviečkou/ dá sa zakupiť na internete doporučujem čokoládovu !!! velmi pomáha.

[zruseny12]

aj doplnky su dobre na vrasky a pit vodu pravidelne denne...a gymnastika tvare...je dobra...ja som zasa pouzivala casto vyluhovanu praslicku a tym som si cistila vecer plet....

danielav

Na vrásky mám jednoduchý recept: 2lyžice rozmarínu a 1 lyž.kvetu bazy čiernej sparíme 1/2 litrom vody, pol hodiny vyluhovať, precediť, pridať šťavu z 1/2 citróna a umývať ráno a večer. Zmizli mi aj hlboké vrásky. Zaručený výsledok

smutna

naco botulotoxin, to je jed, mozes si dat uz vstreknut aj vlastny tuk. aj cvicenie na tvarove svalstvo je dobra vec, je to aj zdravsie ako umele zakroky.