mirena

pokladík

Ahojte. Mám zavedenú Mirenu a chcem sa spýtať či má niekto skúsenosti s používaním menštruačného pohárika so zavedenou Mirenou. A ináč 16.8.2008 budem mať mirenu už rok a stále mám výtoky, špinenie, menzes (ale slabší). Ďakujem za skoré odpovede...

mia

Ako tak pozerám, o Mirene sa už popísalo dosť- pozri si aj témy predtým.
Ako som skončila ja a Mirena?
Ja som aj krvácala- v čase menzes, po styku, medzi tým, aj výtoky som stále mala- skrátka- bez vložky som sa nepohla- trvalo to 15 mesiacov. Aj to by som oželela, ale ten zápach- (4x mi robili výter, či nemám infekciu, ale všetko OK) to mi najviac vadilo. (Samozrejme, bolo to rôzne v rôznych obdobiach, ale ja sama som sa cítila stále nepríjemne. Tak ma môj drahý poslal, nech na to kašlem, že tak sa nedá žiť - už mu to fakt vadilo- a išla som si to dať vybrať.
Čo čert nechcel, alebo lekár nevedel- nešla von a to sme sa natrápili dosť. Tak som skončila hospitalizovaná na operačke pod narkózou. Vyšetrnia, krv a všetko, čo k tomu patrí. Hneď po vybratí ten odporný pach zmizol.
...a čo sa týka priberania, tiež som pribrala, ale to nepripisujem Mirene, ale sebe samej a zlozvykom.
Blahoželám všetkým, ktorí sú s Mirenou šťastní. Ja som to šťastie nemala.

aduliena

Ahoj Bibinka, moja mama má taktiež zavedenú mirenu 8 mesiacov. Taktiež má výtoky, lekár jej povedal, že to prejde. Ona tiež pribrala asi 4kg, ale všetko len do brucha. Vraj tam sa priberá najviac. Myslím, že všetky lieky a taktiež aj HAK majú nejaké nežiadúce účinky. Ale keď porovnám to, ako sa mama mala pred zavedením mireny a ako je na tom teraz, tak je to lepšie, že ju má.