REGULON

dada

Ahoj,ja som Regulon užívala 2roky,a bola som s ním spokojná.Ale keď som išla na kontrolu k mojej gynekologičke a poslala ma na sono prsníkov,tak tam mi zistili,že mám vodový tumor na prsníkoch,a opdoručili mi dať ho von.Vtedy sa ma vypytovali čo si mala antiku a ja že áno.Síce nepovedali,že to môže byť s toho,ale tvrdili aj áno aj nie.Regulon je dobrý,pomohol mi pri kŕčoch,ale vyskytli sa aj problémy.

mata

Ja som brala 2 roky regulon a nemala som s ním žiadne problemy az na to,ze mam pocit,ze mi narastli prsia.Posledny rok uzivam inu HAK lebo gynekolog mi povedal,ze radsej mi ragulon viac nepredpise lebo ho zacali miesat niekde v Cine a nieco (neviem co) obsahuje.

Cici333

ahojte kocky aj ja ho uzivam,podrastli mi prsia,zo zaciatku som bola naladova,ale teraz je to o.k.a co sa tyka vahy vobec sa mi nezmenila...

z

Ahojte,teraz som akurát skončila s užívaním DIANE, robili sa mi po nich škaredé pigmentové škvrny, hlavne na tvári, teraz mi lekár predpísal REGULON. Chcela by som vedieť, či aj ten spôsobuje takého probémy s pigmentáciou.

vianney

Ahoj! Regulon uzivam necele dva roky. Som s nim velmi spokojna. U mna vplyv na vahu, naladovost a velkost prs vobec nema.

kikulka

ja ho užívam 2 roky a je úplne super,váhu mám rovnakú,náladovosť sa u mňa neprejavuje a prsia mi po ňom nerastú,nemám žiadne problémy,doporučujem!!