prosim poradte, neviem co mi je...

Príspevok v téme: prosim poradte, neviem co mi je...
saskiia

baby prosim, ktore ste sa uz s tym stretli poradte! proste uz treti mesiac uzivam antiku, dnes som zjedla asi jedenastu tabletku... priatel sa vcera do mna prvykrat v zivote urobil a dnes som dostala kramy, ale nie su take ako zvycajne. a ja teraz nechapem, preco mam kramy, ci to z tych spermii... chcela by som ist aj ku gynekologovi ale som v UK momentalne a nepoznam to tu. prosim aspon skusenosti, bojim sa!

saskiia

smejo4ja no asi je to skor ten vytok, lebo menstruaciu som mavala (ked som este neuzivala tabletky) silnejsiu. ale predsa len, tak dlho?!

smejo4ja

Ahoj a nemôže to byť len ,,červený" výtok?? Alebo si dostala krvácanie podobné menštruácií. Mne sa stalo že som dostala krvácanie podobné menštruácií,lebo podla anti. nedostaneš normálny menzes ale podobný. Ale skôr by som Ti povedala že je to výtok lebo to sa stáva dakedy.
Ale uváž podľa seba či počkáš alebo pôjdeš ku gynekologičke

saskiia

boze stretli ste sa s tym niekto niekedy? poradte! tie kramy sproste posahane mam uz osmy den... co zvycajne mam 6-7 dni.

saskiia

dragonka dakujem ti pekne, aj mne povedal lekar po prvom mesiaci ze je to normal... no teraz nemozem nic robit, lebo som mimo SK. ked mam pravdu povedat, tak cela antika je velka ostara :D ale tak ked nechcem aby sme sa vratili dva v jednom :D

počasie

to môže byť kludne aj z toho že ti jednoducho nesedí antikoncepcia akú užívaš.možno by to chcelo zmeniť tabletky.lebo aj mne sa niečo podobné stalo že mi chodili kramy ako sa im chcelo a bolo to tabletkami.jednoducho nesadli mi.

dragonka

lol tak ja som zacala uzivat len pred nedavnom dnes som zjedla 3 tabletku ale dufam ze taketo problemi nebudem mat to by som nechcela

ale pocula som ze ked su taketo problemi tak malo by sa ist ku gynekologovi a povedat mu to co sa deje a on by mal zmenit anti

nuz ale zo skusenosti spoluziacke sa to tiez stalo a povedal jej lekar ze to je normalne

potom dalsia ked ma menzes ma stale zaludocne problemi no dufam ze ja nebudem mat ziadne problemi...

dufam ze sa ti to vsetko da doporiadku prajem ti vela stastia:))

lenulik:)

moja kamoska mala kramy 21 dni vkuse a doteraz nevie co jej bolo...potom mala 4 dni bez menzesu a potom zase...bola ztoho nestastna ale bola chora a bolo to ztoho...podla vsetkeho si prechaldena...vajecniky ta nebolia?

saskiia

no nemala som este dostat, lebo asi vyse tyzdna je tomu co mi skoncili...a z toho prechladnutia to asi aj moze byt, ale tak skoro? este asi osem dni som mala byt bez kramov... som zufala...