Dovolenka pri mori

Príspevok v téme: Dovolenka pri mori
hoska

Ahojte.Prosim Vas viete niekto o nejakej peknej dovolenke pri mori???Chceli by sme ist na konci augusta takze nech je tam este teplo...a co sa tyka hotela chceli by sme all inclusive a hotel blizko plaze (piesok) a nie daleko od mesta..a bolo by celkom fajn kebyze je hotel viac menej bezbarierovy...aspon hlavne casti..a nemusi to byt nejaky velky rezort...ja som nieco nasla v Egypte...tam nas to celkom laka len to vychadza dost na vela kedze chceme ist na 15 dni...prepacte ze vas zatazujem ale uz som unavena z toho hladania na nete...takze ak ma niekto fajn tipy tak sem snimi...dakujeme velmi pekne..

tak to je

joj, ja sa chcem vraaatit do nejakej teplej krajiny, este raz zazit dovolenku. preco to leto tak rychlo skoncilo? ach jaj, a teraz take chladne a hnusne pocasie. tak aspon nech coskoro pridu vianoce alebo predvianocny cas.

barbinka

victory ja som bola v egypte aj v októbri, aj v novembri. október je v pohode nad 30 stupňov, ale v novembri sme tam mali 25-27 stupňov a večer bolo chladno.
a bola som aj v El Palacio ako ti odporúčala fialočka, ale mne sa tam moc nepáčilo. ako hotel pekný, ale sa mi nepáčili tí animátori a kopa rusov, ktorí si mysleli, že im to tam celé patrí.

fialocka

ja som pracovala v cestovnej agenture a ak vam mozem poradit, do Egypta si vyberajte minimalne 4 hviezdickovy hotel, lebo tam su tie standardy trosku ine. A velmi pekny je hotel El Palacio, ma taku zatoku... :)

mirka 23

No do 20000 by si sa mala zmestiť, len keď ideš sama, neviem či Egypt je ten najšťastnejší výber. Ale v októbri je teplo len v Egypte. Ale najprv by si mala ísť do cestoviek a pozrieť ponuky. No a na tvojom miedte by som platila dovolenku tak tri dni pred odchodom, vtedy sú super last minuty, dá sa veľa ušetriť. Takže teraz si len popozeraj v cestovkách kedy je odchodový termín, prípadne si vyber konkrétne hotely a čakaj. Keby si to teraz vyplatila, tak veľqa preplatíš. A myslím si že v októbri bude veľa voľných miest.

victory

praveze nemam ziadne hotely este na vyber nebola som tam a dovolenku mi platia deti na 50-tku.ja si mam vybrat ale podla recenzii je to zlozite.ma to byt v hurghade piesocna plaz. prosim mirka 22 ak vies o niecom porad malo by to byt do 20 000tis.dakujem cakam