Mam s tym problem, co s tym

Príspevok v téme: Mam s tym problem, co s tym
lindi

Mam jeden problem a to ze som drobna. Mam 167 cm, vyska v pohode, ale celkovo posobim tak drobne...sice mam prsia, aj zadok...ale ja neviem, tvar mam taku drobnu, vyzeram ako taka babika, tak ma vzdy brali, take nieco zlate...mam uz 26 rokov,ale vyzeram na 17, vzdy som vyzerala o dost mladsie...mam pocit ze ma starsi nerespektuju, kym sa nedozvedia kolko mam rokov, neviem sa jednoducho presadit...a tu upada moje sebavedomie...som taky drobny typ, pricom mam vsetko co ma zena mat, ale koncovo posobim drobne...som si neista sama sebou, neviem ako sa mam presadit, chystam sa do prace, uz teraz mam z toho nervy:(, neverim si

Jasmine1

LINDI,

pises mi ako z duse!
Mam taky isty problem, ja mam iba 150cm, blond vlasy, 26 rokov, tipuju mi na 17,aj ked si vlasy upravim , rozpustim, nalicim, elegantne sa nahodim aj tak nic, stale 17. neviem si s tym rady. Nikto to nechape a nikto mi nerozumie. UZ som z toho nestastna.Sebavedomie v minuse.TRapi ma to ze ti ludia ma nerespektuju, ziadna ucta, vobec ma neberu vazne. to ma trapi. ze vyzeram ako neplnoleta a to si aj myslia na prvy dojdem, uz ma nebavi kazdemu dennodenne hovorit kolko mam rokov. Ja chcem vyzerat na svoj vek. a uz neviem co s tym mam robit ...

pusate

to je aj môj problém, mám 17 rokov a 152cm
a vyzerám tak na 11-12rokov,aj na kúpku ma plavčík vyháňal z termálneho bazéna,že tam nesmú byť deti do 15 rokov,a ked som mu povedala že mám 17,iba sa začal rehotať,že kde by som ich vzala,že mám možno 10 a tak ma to nasralo,že som si šla zobrať na lehátko občiansky a ked som mu ho ukázala tak len vyvalil oči ako by ho obliali horúcou vodou

aduliena

Tak sa pridávam aj ja.....mám 29rokov a výšku 155cm. Tiež vyzerám mladšie, minule mi jedna pani tipovala, že mám 18...:o)
Veľa záleží aj na tom, čo si oblečiem, či sa vymaľujem a ako si upravím vlasy....keď si ich stiahnem do chvosta, fakt vyzerám na 18...:o) Ale ja sa na tom smejem, vždy je lepšie vyzerať mladšie ako staršie, no nie? A ušetrím aj na krémoch na vrásky....:o)

palo24

mam podobny "problem" aj ked som chalan.
mam 24 tipuju mi tak 17, ale dako to neriesm, vzdy mam na to odpoved: Proste som zachovaly :D
..co sa tyka tych velkych, vysokych bab,..mozno ti zavidia,ze vyzeras mladsie, len ti to nepoveda..a to ze su "suverenne?" .. Niektori ludia "suverenitou" navonok ..riesia svoje vnutorne komplexy..

jajka

ja mam 29, vyzeram na 16 a celkom si to uzivam. v praci mam respekt nie preto ako vyzeram ale pre to co mam v hlave. ked idem po ulici s 3 rocnym synom co vyzera na 4 tak si tie pohorsene pohlady tiez uzivam :)) nepotrebujes vyzerat starsie, potrebujes viac sebavedomia a naucit sa ako sa presadit.

krpec :)

Ja mam 20 a 161cm. Tato tema je super :-D Mam rovnake skusenosti, co sa tyka tipovania kolko mam rokov. Vsetci si myslia, ze maximalne 16. Este lepsie je to ked soferujem:) tie pohlady ostatnych su na nezaplatenie a to mam uz 2 roky vodicak. Frajer odo mna vyzera o dost starsie, tak niektori jeho kolegovia podla mna po nas pozeraju jak blbci. Zatial to je mozno nevyhoda, ale ked tie vysoke skamrave dievcata budu mat 30 a budu vyzerat na 40, tak vtedy zautocime my!! :-DDD male, pekne a maximalne na 25 vyzerajuce stupliky;)

palo24

mam podobny "problem" aj ked som chalan.
mam 24 tipuju mi tak 17, ale dako to neriesm, vzdy mam na to odpoved: Proste som zachovaly :D
..co sa tyka tych velkych, vysokych bab,..mozno ti zavidia,ze vyzeras mladsie, len ti to nepoveda..a to ze su "suverenne?" .. Niektori ludia "suverenitou" navonok ..riesia svoje vnutorne komplexy..

lindi

vietre ide to,ze aj ked idem s priatelom von, ti jeho kamosi, maju take baby, co skor vyzeraju starsie...no a ja tam vyzeram ako taka "cajocka"

lindi

kikulka to iste sa mna kedysi opytal profesor na manazmente:)...ze ci som sa nepomylila, alebo som taka mudra a preskocila som nejaky rocnik na gympli...
ja viem raz mi to bude prijemne, ale teraz mam niekedy s tym len "problemy"