Klimaktérium - nervozita, nepokoj

jedna zena

ano, dakujem, uz som si tvoje rady prestudovala. rozhodla som si objednat niektore pripravky, nakolko realita je taka, ze bez nicoho to nepojde a farmaka nechcem uzivat.

RNG

Nuz neviem vacsine zien v prechode zabral len samotny yam, niektore potrebovali aj ine spomenute, na ukludnenie su destresujuce metody, L-theanine a podobne, viac najdes cez Google.sk pod rng, stres.Tiez je tam viac okolo prostriedkov na hormonalne ucinky, pri prilisne kolisajucich hormonoch, pripadne meineralove doplnky na kosti, kedze hormonalne kolisanie je casto spojene so zlym hospodarenim s mineralmi a nasledujucej osteoporoze u vysokeho poctu zien.

jedna zena

no teda baby, pripajam sa aj ja... :( zatial nic neuzivam, ale vidim, ze musim si nejake doplnky zadovazit.

mam taku tenziu ze az, a pritom vsetko okolo mna je ok. roztlacila by som snad aj steny, slzy na krajicku,.. nepoznavam sa...

baby, ktore ste tu pisali, ako sa vam dari, mate sa uz lepsie?

zdravie14

Ano presne tak :)uzivanie jodu , mineralov,stopovych prvkov je velmi potrebne.
Busenie srdca, pocity uzkosti, bolesti hlavy,nervozita, depresivne stavy uzko suvisia s kolisanim hormonalnych hladin ale su to len vegetativne priznaky. Uzivanim prirodnych hormonov sa daju prekonat . Horsie su tie,ktore zeny nevnimaju pocitovo ale su ovela nebezpecnejsie: osteoporoza,srdcovo-cievne ochorenia,porucha metabolizmu tukov.

Beata napisala som

monza

začala som brať Stressease od Jamieson, ale necítila som sa od neho dobre. Mám aj strumu, ale vraj s funkciou štítnej žľazy nemám problém. Ten jod sa v akých doplnkoch nachádza?

RNG

Dobre je brat aj jod a mineraly, tie priznaky su spojene s cinnostou stitnej zlazy a zlym hospodarenim s mineralmi pocas menopauzy, co vedie k porucham vedenia nervovych signalov(tetania)