Chudnutie = priberanie na vahe?

Príspevok v téme: Chudnutie = priberanie na vahe?
76charlie76

Ahojte, mám 158 cm a vážila som 53 kg... Rozhodla som sa schudnúť - a podarilo sa mi to. Prestala som jesť sladkosti, len občas si dám nejakú musli tyčinku. Nejem pečivo, mäso jem bez prílohy- len so zeleninou. Jem pravidelne každé 3-4 hodiny. Denne cvičím polhodinku. Doma váhu nemám, takže si tonekontrolujem, ale vidno na mne poriadne, že som schudla. Veci sú mi voľné a vštci, čo ma vidia po čase tak to hneď hovoria. Avšak dnes som sa postavila na váhu s očakávaním, že budem mať okolo 49-50 kg, a na moje zhrozenie tam stálo 57! Ako je to možné, že keď som navonok dosť schudla, na váhe mám o 4 kg viac? Nevšimla som si totiž, že by mi pribudli nejaké svaly... ďakujem za pripomienky ;)

bebe1

charlie... ja som presne ako ty!
Vyska aj vaha sedi.. . Tiez som sa dostr snazila ... a vela ..vela veci som zmenila vo svojom jedalnicku ... a taktiez cvicim ..(orbitrek, bicykel... chodza.. ). Mozno sa mi trosku vyformovala postava ale ..( som hruška:-( ) na vahe taktiez 54 - 55 kg .. :-) Chcela by som svojich vysnivanych 50... (pred dvoma rokmi som tolko vazila )odvtedy narast .. tak do 3-5 kg... . V zime tak 55. Som z toho sklamana... ale ked sa zmestim do starych rifiel z toho obdobia budem happy :):
Drzim ti palce charlie:-). Hadam, nam niekto poradi. :-P pa

76charlie76

No ano, ale tak pred rokom... Odvtedy som sa nemala kde vazit. Vtedy ked som mala takuto postavu, tak som vazila 48 kg, a ked som pribrala tak 53 - a to vtedy bolo uz riadne vidno... Takze to nechapem...

alti

Na dobru kontrolu Tvojej hmotnosti sa musis vazit na tej istej vahe. Lebo kazda moze byt inak nastavena a dolezity je rozdiel a nie absolutna hmotnost zistena na roznych vahach. Cize pohodicka, udrzuj si tento zdravy zivotny styl aj dalej :o))

alti

To je naozaj divne, urcite si poznala dobre svoju hmotnost pred zdravym stravovanim a pravidelnym cvicenim? Ale vies co, ked Ti tento sposob jedenia a pohybu robi dobre, upravila sa Ti postava, tak sa hmotnostou nezaoberaj. Ved ked aj okolie vidi ubytok, tak to je fajn. A dolezite je, ako sa Ty citis :o)