Dostať sa do filmu

barbinka

touareg: normálne sa na tebe smejem. si myslíš, že ja nemám nič iné na robote, len po nete chodiť? stačí sa opýtať admina, či leila som bola tiež ja. milý touareg, od siedmej do deviatej som mala tenis ako každý iný piatok, utorok a nedeľu. a k tým cestovkám, nepamätám si ich, lebo som to ja nevybavovala a v egypte som bola naposledy pred tromi rokmi. mám iné veci na práci ako sa zaujímať o cestovné kancelárie.
jaja sa na niečo pýtala, tuším si jej nič neporadil, ale podrypkávať do mňa to už áno.

touareg

qqqq ďakujem za info.Tak to ma podrž, to je teda charakter!!!!Nemam slov.Ale sa vyznamenala.Piše tu pod dvoma menami a tým druhým sama sebu zastáva, aby to tak nevyzeralo,že len barbinka nevie akou cest.išla.Lebo fakt sa mi to zdá divné a najma vtedy, keď barbinka=leila píše, že jej bolo super, tak práve preto si ju budem pamatať, aby som s ňou išla aj nabuduce.Takže barbi, nemám na teba slov, je to od teba dosť podlé takto sa prezentovať, pod viacerými menami-jedným naurážaš a druhým /alebo máš viac? / sama seba zastávaš.
A sorry, že je to odbočené od temy.Uvedomujem si to, ale jednoducho z takýchto ludi mi je zle.

touareg

leila, tak to fakt nechapem, ako si to človek nevie zapamatať.Predsa nechodíš ročne na 10 dovoleniek, či ano? Lebo vtedy by som to pochopil.