ako

Príspevok v téme: ako
cica987

Ahojte.Chcela som sa vas opytat.. mam 17.. chodim s chalanom vyse 3 mesiacov, a este sme spolu nemali sex.. no ja som este panna... on zas toho zazil uz viac... ja by som uz aj chcela aby nieco bolo.. ale on namna nechce tlacit.. lenze nenajdem v sebe odvahu povedat mu ze uz by som TO chcela.. Viem ze ma ma rad a zrejme ma aj lubi, a ja jeho tiez :-) co mam robit?? ako mu to dat najavom alebo co??? Viem ze sa netreba ponahlad.. casu je dost... ale aj tak...?

ahr

aefv ... pocuvaj sem .. ty ju zbytocne nestras..tesi sa na to..chce to..tak nepis blbosti..mna to napriklad vobec nebolelo..u kazdej zeny inak..ale tak ona sa ta tak ci tak nepytala na bolest ale ako na nho aby sa to stalo..tak pis co chce vediet a nestras!!!

cica987

no hej.. ako.. mal na sebe nohavice.. ja som bola uplne naha.. a nepokusil sa o nic.. :-D jednoducho nechce namna tlacit..

aefv

vidim, ze si teraz tu. len sa chcem opýtať, ako že ta videl uplne nahu a on ostal oblečený? a o nic sa nepokusil?

aefv

dobre ti radia, urob to presne tak. len si najdite na to nerusene miesto, lebo pre teba je to prvy krat /možno to bude boliet , mna to teda bolelo poriadne aj som dost vela krvacala/ale neboj kazda tým presla a u kazdej je to ine. mozno to bude nadherne. tak daj vediet ake to bolo. ahojček

cica987

no ved aj to je v tom.. :-D on mna uz videl uplne nahu.. ale ja jeho este nie.. a v prvom rado aj k tomu by som sa cela dopracovat.. len zas.. ta moja odvaha.. nedokazem jednoducho mu chytit nohavice a stiahnut mu ich..

nicoleta

ahoj... tak.. naved ho na to začnite sa horúco pusinkovať obchytkávaj ho .. po krku mu vybehni.. chyť mu pipika a pošepkaj mu že by si to chcela... že si na to pripravenaa a on potom prevezmie ... situaciu... daj vedieť

aerhr

no vsak normalne prides k nemu...zacnes ho vasnivejsie bozkavat on uz si domysli..ja som to tiez takto vyriesila..a bola som v tej istej situacii..len rozdiel od toho bol ze ja som mala 19 a on 22 :)