Kto z nas je magor..?

Príspevok v téme: Kto z nas je magor..?
slzicka

Dnes sme sa strasne s priatelom pohadali..teda ani nie ze pohadali ale on sa brutalne nastval..Ide o to, ze som mala promocie pred dvoma mesiacmi a on mi slubil ze ako darcek pojdeme niekde na predlzeny vikend do zahranicia..Napokon vsak z toho nejako zislo, hento je drahe, toto je drahe..ved potom neskor, a tak..Napokon mi teda nedal nic..Ani mi neslo o to, aby mi dal nieco horibilne, mna by potesilo aspon ta snaha"tak vies co, pojdeme teda na vylet do zoo, tam a tam, ale co ja viem do ladovej jaskyne..toto a toto som naplanoval..".Ale nic sa nekonalo.No a dnes som LEN TAK-naozaj bez akehokolvek umyslu vycitat takym deckym "zpotvorenym"hlaskom povedala:"Zlatkoo, a ty si mi nic nedal za tie promocky..nepojdeme niekde na vyletik?"..A on sa strasne nasral (s prepacenim za slovo)ze co mu to vycitam, ze som vsetko-cely den-pokaslala,..a zacal po mne kricat, a ze som ho urazila..Ja som mu ospravedlnila a povedala som ze to tak nemyslala ale on stale hrozne nazureny, tak som sa nastvala a povedala som mu ze co sa uraza-ze ved je to pravda, ze som od neho nic nedostala..To som nemala povedat-viem,a on sa nastval este viac.A zacal mi hovorit odporne veci.Snazila som sa byt milucka a "odhnevat" ho..ale vsetko ma hranice-a ked mi povedal, ze"uz sa tesim ked od teba odidem" a 2xmi to zopakoval,tak som mu povedala "tak chod"..A on sa bez slova zdvihol (vo dverach mi este povedal ze som to strasne posrala)a odisiel.A ja som za nim zatresla dvere. :((( Som strasne smutna..co mam teraz robit, vypisovat mu ze ma to mrzi, ale cakat kedy sa ozve on?Je to fakt vsetko moja chyba?

qqqqq

SLZICKA: nebojkaj nic, mozno sa z toho trochu pouci a bude lepsie.. Tie odmerane sms su normalne, to poznam, ale sa necuduj, nemozte si hned padnut do narucia :) Co sa tyka tych slov hadke, vobec neber do uvahy, ber ich len s rezervou. Ja mam tiez taku vybusnu povahu, ked mam v sebe jed a som nasrata, tak tiez poviem vela veci, len aby som sa vyzurila a pritom to tak ani necitim... takze to moc nerozoberaj. Ale dufam, ze to dobre dopadne... Teraz ste sa sice uzmierili, ktovie, ako to on bude teraz nejako riesit, alebo vobec. Potom sa tu ozvi :) Dobre by bolo, keby ho ta hadka teraz donutila spamätat sa a keby Ta teraz niekam zobral. Aspon len tak symbolicky. Dufam, ze si nebude mysliet, ze ked sa teraz udobrite, ze uz je ta tema zatvorena... Nejde ani tak o ten vylet, ale ide o princip, ze naco nieco slubuje, ked potom vidis, ze sa na neho nemozes spolahnut. Teraz sice ide o blbost, ale moze sa to casom prejavit jeho utekanie od slubenej veci v buducnosti a az potom to moze narobit sarapatu... ale snad to dobre dopadne :) zelam Ti to :)

cibulka

On je magor...podla mna iny dovod na to aby krical a nie to ze si snim chcela ist niekam prec. podla mna ta chcel opustit ale len potreboval nejaky dovod a toot sa mu zdalo fajn a tak preto hovoril ze je rad ze odchazda..ale neviem posudit vas vztah..treba aby si povedala ze ci to spravil uz niekedy inokedy alebo toto bolo prvy krat.

sunnysweetie

ahoj slizcka, preco sa tolko obvinujes, mna cakaju promocie na buduci rok a uz teraz ukazujem drahemu prstienky v zlatnictve,alebo srdiecka od swarovskeho..
ved ty si ukoncila skolu, a uspesne,kedze ti odovzdali diplom :)
za to by si si zasluzila nielen vikend niekde, ale celu dovolenku..
my planujeme dovolenku po mojich promociach,ale k tomu ete aj nejaky darcek :)
ved to je normalne nie..

podla mna je tvoj priatel lakomy!!!!!!!
a s takym by som ja nemohla byt, bo ja dam tomu svojmu aj posledne..
a on mne tiez..
je sice setrny,ale nie lakomy..
vzdy mi kupi , co chcem, ked vidi ako mi ziaria ocka.. a jeho to potesi,ze mi spravil radost..

ten tvoj, podla mna, nevie, aky je pocit skoncit skolu, vsak nema VS???
nevie, co si pocas studia vytrpime a ako velmi sa tesime na jej uspesne ukoncenie.. keby to vedel, dal by ti nielen darcek,ale aj nieco viac..

ja nie som na peniaze, ale keby ti hocico dal, aby si vedela, ze ocenil tvoje uspesne ukoncenie VS..

ja by som sa ho to nespytala 2mesiace po promociach, ale v den promocii, tak slusne a zo srandy : ze a nejake prekvapko za uspesne ukoncencie mam kde????

2mesiace by som necakala..

a mozno len nevedel,co ti kupit.. mozno si mu nic neukazovala a jeho nic nenapadlo..

mozno ma vela roboty a problemy v praci..

ale rozhodne je na vine on, nie ty..
co si ty spravila..
nic..
len si sa zo srandy opytala, kedy oceni tvoje uspesne ukoncenie VS :)

barbinka

touareg: ja som nepísala len o tejto téme. píšeš do viacerých. takže asi toľko. nechcela som sa s tebou ale hádať, to ty máš tendenciu do mňa rýpať v každej téme a ešte si aj vymýšľať.

slzicka

qqqqq..dakujem moc za povzbudzovanie..Priatel sa mi teraz vecer ozval, napisal mi..Ze ho mrzi ze sme sa pohadali..a ze chce aby nam bolo fajn.. Trochu sme si aj pisali, nie o tej hadke, ale len tak co kdo robi, aky mal den, a tak..Ale stale su to take trochu odmerane smsky..Tak dufam ze sa to zlepsi..Len stale citim v dusi smutok, neda sa mi len tak zabudnut, co mi narozpraval v hadke..

doremi

cau slzicka,tak podla mna to nie je tvoja chyba,len preto ze ti dal slovo ako chlap a nesplnil ho ,si teraz este na teba vyventiloval energiu ,ktoru mohol pouzit na hladanie nejakeho alternativneho darceka pre teba... :)tak ja len tolko.-no a neboj sa ,jeho to prejde,ta zlost,urcite...

krakonos

deckym "zpotvorenym" hlaskom napisala slzicka. Ma to byt detskym spotvorenym. Nie je to tvrdka, ale busi do oci.