Darovanie krvi

Príspevok v téme: Darovanie krvi
smajlo

na konci apríla som bola darovať krv...chodievam pravidelne a nikdy nebol problém...ale pri posldenom darovaní sa sestričke nepodarilo trafiť sa do žily...už ten vpich dosť bolel (čo sa mi nikdy nestávalo)...potom som dva týždne vedela poriadne vystrieť ruku, pretože ma "ťahala" žila...ešte teraz skoro po troch mesiacoch ma občas bolí ruka od lakťa po zápästie...mohla mi sestrička trafiť nerv, alebo to je niečo iné...? prejde to? čo s tým?

xxxx

Aj mne pri normalnom odbere niekedy nevie trafit alebo praskne zila a potom to boli niekolko dni. Raz sa mi stalo ze to bolelo. Potom to preslo a potom sem tam znovu. 2 mesiace. Keby to puchlo neznesitelna bolest modrina mesiac chod k doktorovi

wanda22

Toto sa raz stalo aj mne a tiež pri darovaní krvi, tiež ma to asi dva týždne bolelo a samozrejme, že som mala poriadnu modrinu, ktorá hrala všetkými farbami, ale potom to prešlo. To občasné bolenie ešte aj po troch mesiacoch je divné, to je dosť dlho, podľa mňa choď za svojím obvodným lekárom a povedz mu to, tie ihly , čo používajú pri darovaní, sú dosť hrubé, nie že tam budeš mať nejaký problém.