PUPAK NA PUPAKU!!!SOM Z TOHO ZUFALA!!!

niekto

strava moze ovplivnit zlozenie potu a tym moze ovplivnit aj mnoztvo akne
ale ani zdaleka nie tolko ako genetika ....

niekto

skus si umyt tvar vodou na vlasi dixi znie to divne ale mne to pomohlo :D
podlam mna ta zelena pomaha najviac (najviac alkoholu )

súhlasím

súhlasim, že nevhodá strava nesposouje akne, môže len zlepšit alebo zhoršiť ochorenie - ide tu o vedecky dokázanú peavdu, tak neviem preco niektori ludia sa stale klamu a vymyslaju blbosti, ktore si myslia ze ich vyliecia z tejto choroby.

skorpionka

mjanik,ak do toho trocha vidis,musis uznat,ze akne a strava maju velmi malo spolocne.to si mysleli doktori pred 20rokmi,no dnes uz vedia,ze najviac za to mozu hnusne hormony a hlavne genetika.staci,ze akne mal pradedo a ver,ze v kazdej generacii sa najde jeden,ktory bude mat tuto pliagu.mam dvoch synov a ten stari mal len klasicke vyrazocky v puberte,ale ten mladsi to schytal po mne.takze viem,ze len stravou to urcite nedas do laty.niekedy si poviem, co vsetko dnes ludstvo dokaze,no bohuzial nedokaze najst liek na "obycajne akne".v mladom veku je to totiz obrovsky problem...

mjanik

skorpionka-prelieč si trávenie a zmeň životosprávu,hlavne stravu,syn má akne preto,lebo sa stravuje presne tým istým čo ty a teda rovnaké jedy sa vylučujú pokožkou a nie tadiaľ kadial majú,teda črevami a von konečníkom.Trávenie sa dá dobre a rýchlo preliečiť akupunktúrou.

anet++

13 rokov? ako nechcem posudzovat podla veku ale tu sa to malo povedat na zaciatku.. mala som ten dojem ze kazdy radi aspon takej 25 rocnej, v tvojom pripade zacni najprv u koznej a potom sa trap sama, moja sestra sa s tym trapila 15 rkov, ja zatial 4-5 rokov, beriem HAK tak mi to aj zabera. a plet sa mi vycistila ale podla mna si na to este primlada.. PRIMLADA!!!

skorpionka

mnamka,nepises kolko mas rokov, ja mam 37 a bojujem s pupakmi od 12.raz je to lepsie, potom zas horsie.najviac ma mrzi,ze to po mne zdedil aj moj 13r. synator,no uz aspon viem coho sa vyvarovat a pod. najviac sa mi osvedcili tbl ROACCUTANE.dost agresivna liecba, no aj ucinna.a samozrejme hygiena na 100%.popytaj sa u lekarky, ta by ti mala poradit.paa

sr78

Mam plet v strasnom stave a lekarke mi vobec nechce dat predpisat lieky. Hovori mi, ze to mam vporiadku, ale vzdy ked sa pozrem do zrkadla tak odpadnem. Mam 17 rokov... skusal som ist aj ku inym, tie mi tiez predpisuju nejake "masticky" co vobec nepomahaju. Lieky vraj mozem brat od 18tich. Co mam teraz robit? Ani rok zdravej stravy nepomaha!!!!!