Je to správne?

Príspevok v téme: Je to správne?
silvus

Myslíte, že má moja obvodná lekárka právo ma odbiť keď som za ňou prišla s tým, že mám veľlé hrčky na krku a krv v stolici? Na tie hrčky povedala, že je to štítna žľaza alebo len lymf. uzliny a na tú krv v stolici že je to z hemoroidov. Pritom vtedy som žiadne hemoroidy nemala a robila som si test na zistenie skrytého krvácania v stolici, ktorý som si kúpila v lekárni, a vyšiel mi pozitívne. Ona mi nechcela urobiť ten test znovu, hoci to prepláca poisťovňa. Nechcem byť hypochonder, ale čo ak mi niečo je a ona to prehliadla? Potom ju predsa môžem aj zažalovať!

igua

ahoj silvus, moju milovanu staru mamu nas obvodny doktor liecil tak, ze jej daval lieky na pecen, dokonca zivocisne uhlie a podobne somariny. ale bolo jej stale horsie a horsie. dva mesiace na to, ako jej diagnostikovali RAKOVINU PLUC, zomrela. nemala ziadnu sancu. NENECHAJ SA ODBYT OD OBVODNEHO! treba ich stale do niecoho tlacit.

hoska

suhlasim s axelonkou...to nie je normalne aby ta doktorka odbila...
ved ona ta musi vysetrit ked jej povies aky mas problem...ved preto za nimi chodime...aby vyriesili nase zdravotne problemy a nie aby nas vyhadzovali z ordinacie ze nam nic nie je a ani neurobili ziadne testy...co su nejaky vestici ze nam nemusia robit ziadne testy a rovno nam povedia: "Vam nic nieje, tak co tu hladate. Si nenamyslajte!"Ved to je chore!

[zruseny12]

aj ja si myslim to iste,co axelonka ,bud to skus este raz u nej,alebo si najdi inu...ale urcite sa nedaj odbit...je to tvoje zdravie...ktore je dolezite...

axelonka

samozrejme, že to nie je správne! nenechaj sa odbiť! ak bude mať stále taký odmeraný prístup, tak zmeň alebo zájdi za inou. ale pekne si nástoj na svojich právach. veď lekári tu sú pre nás, tak nech nám s problémami pomáhajú. najhoršie je byť v neistote, najmä ak ty cítiš, že nie je niečo v poriadku a ešte sama lekárka ťa odbije. takže určite to začni riešiť, choď za ňou ešte raz a dopátraj sa ku kažému koreňu svojich problémov. veľa šťastia!