Zamilovaná do nesprávneho (??)

Príspevok v téme: Zamilovaná do nesprávneho (??)
sofinka129

Môžem milovať človeka aj keď mi na ňom vadí strašne veľa vecí??
Sme spolu 4 mesiace, mám ho veľmi rada ale cítim že som nespokojná.
Viem že ma má rád ale ked od neho ziadam aby na sebe nieco zmenil tak mi povie ze naco s nim chodim ked sa mi nieco nepaci. Ano viem ze kazdy mame svoje chyby a ja tie jeho tolerujem ale zda sa mi akoby sa to cele stupnovalo. Napriklad chcem aby si doma upratal ked mam k nemu prist, no on mi povie ze nemal cas. Zakazdym. A podobne maličkosti ktore ked sa nazbieraju tak mi z toho ide prasknut hlava.
Nemôzem sa ani postazovat svojej najlepsej kamaratke lebo ta mi povie ze sa s nim mam rozist. Ale to nechcem. Rozideme sa a co potom? ja ho predsa lubim, preto som stale este s nim.
Stale rozmyslam ake by to bolo kebyze mam niekoho ineho, pozornejsieho, pri milovani ohladuplnejsieho, kto sa neurazi ak sa mi nieco nepaci a vyjadrim svoj nazor. Ale som asi v tomto stratena.
Chcem len vediet ci ma niekto podobnu skusenost, ako ju riesil a ci ju vôbec riesil.A tiez som to uz potrebovala niekomu povedat resp. napisat tak mi tu prosim nenadavajte ze to sem nepatri a pod. ...
dakujem :)

Volumka

Keď čítam tieto riadky ako kebyže som zalovila do pamäte a písala to ja... presne s takýmto priateľom som bola takmer 2 roky... snažila som sa ho brať takého aký je, ba aj tolerovala tie jeho škaredé nadávky za každým slovom. Moji priatelia ho nenávideli a rodičia nemali absolútne v láske, keďže k nim bol drzí. Bol to taktiež sebecký vševedko, všadebol, ktorý chodil s vyhrnutým nosom. Ale predsa som ho MILOVALA... až to docielilo k tomu, že sa ku mne správal horšie ako ku treťotriednemu kamarátovi a to už bol koniec... rozišli sme sa a on ma nalákal svojimi peknými rečičkami, tak som sa sprostá k nemu vrátila, to dobré trvalo ani nie pár týždňov a znova bol taký ako predtým. Sme rozídení už vyše mesiaca a pol a záver? som rada, som šťastná... síce sa sem tam stretneme ako "kamaráti" ale to je všetko. Opakom lásky nie je nenávisť , ale ľahostajnosť a tú teraz pociťujem ja... to docielil svojim správaním. Takže milá sofinka129, nestrácaj čas, chlap sa málokedy zmení a ak si sa rozhodla kvôli láske takto "trpieť" tak je to len tvoje rozhodnutie, ale život je len jeden, tak ho nepremárň s niekym kto ti nesiaha ani po členky...

help meee

prosim was pomozte mi ja sa wzdy do toho zalubim nesprawneho jedneho chalana lubim 4 roky a prawe som zistila ze je zase nesprawny a neewem preco sa mi to deeje poradtee

cicusa

mila sofii, na to ze chodite spolu 4 mesiace, je absolutne bezohladny, ked mu nieco dovolis, bude len zvacsovat hranice, bude to len horsie, viem o com hovorim...

monca123456

... tak držím päste nech si to vysvetlíte, potom daj vedieť ako zareagoval.
... a čo sa týka tej poslednej vety, tak je to veľká pravda:-D

sofinka129

no pri najblizsej prilezitosti mu to urcite poviem, pretoze odkedy som s nim som nebola na ziadnej "babskej jazde" a uz ma to aj troska mrzi ze na nich takto "kaslem"
sice sme s mojimi kamaratmi aj chodili von ale nebolo to ono kvôli tomu aky je..vtedy som ho strasne neznasala ked sme boli s nimi vonku :D:D
teraz je to lepsie ked s nimi nie sme..
cize este aj ked som bola vonku s kamosmi tam bol aj on :D
no a to s kompromismy mas uplnu pravdu lebo zatial ich robim len ja..budem sa s nim musiet porozpravat ked bude prilezitost..
a dakujem za rady..
mat chlapa su same starosti :D

monca123456

Tak mu povedz, že ani ty sa teda meniť a prispôsobovať nebudeš. Povedz mu, že predtým než ste sa dali dokopy, tak si mala veľa priateľov, a ktorých chceš mať aj keď si s ním. Daj mu najavo, že si verná, ale že tiež nemieniš meniť nič na tom, že sa občas stretávate.
Podľa mňa sa vo vzťahu každý aspoň trošku zmení, myslím tak nenásilne, pretože to sám chce. Nedá sa dlho fungovať tak, že jedna strana sa meniť nemieni a druhá robí samé kompromisy.

sofinka129

no kludne napis ze je ziarlivy...leboje to tak..ja som omnoho viac ziarliva ako on ale tak..on je tiez..
on nemeni skoro nic..akurat sa obmedzuje vo fajčeni to je jedine co som dosiahla..a ked pridem prezlečie periny..nemam rada ked mi začne vyčitat ze preco ho stale kritizujem a nic sa mi na nom nepaci..pritom to vôbec nie je pravda..len sa pri nom chcem citit dobre
najlepsie ked povedal ze on sa nechce kvôli nikomu menit..to ma dorazilo..

monca123456

Ste spolu štyri mesiace, to nie je dlho, možno, že tým obmedzovaním prejavuje svoj strach o teba, že ťa stratí... nechcem napísať, že žiarlivosť, ale možnože... jednoducho možno sa bojí, že keď nebudeš s ním, tak niekoho stretneš... niekoho milšieho, úžasnejšieho, dokonalejšieho. A ak mu občas povieš, že toto a toto mi na tebe vadí, tak má strach, nezačne na sebe pracovať a hľadať kompromisy, ale pracovať na tom, aby si inde nenašla niečo lepšie.

sofinka129

heh..dakujem za prispevky aspon vidim ze nie som sama na svete :D:D
Ale ide o to ze aj keby som sa s nim rozišla tak by sme sa kazdy den stretavali, tomu by sme nezabranili bohuzial.
A proste neviem si predstavit zivot bez neho..asi som fakt priserne hlupa :D A takym zenam ako som ja som sa donedavna čudovala :D
Este ma stve aj to ze som kvôli nemu obmedzila kamaratov..teraz ked idem s nejakou kamaratkou do mesta alebo tak, sice povie ze fajn nevadi mu to ale vzapeti da za tym krasnu bodku tym ze sa zduje a povie "mm tak ja sa budem doma nudit teda no..ty bud v meste"
to uz radsej ani nevnimam
nejde o to ze by ma extremne obmedzoval ved kazdy vztah je v urcitej miere v niecom obmedzujuci ale dokaze sa nastvat na taku vec ze idem so svojou najlepsou kamaratkou na chatu..iba ja a ona a ze beriem ju a nie jeho..pritom s nim som stale !
az mi to pride smiesne niekedy...

drobatko :)

No ja mam podobnu skusenost :) je to sice uz par rockov dozadu,asi tri alebo styri. Vtedy som zacala chodit s jednym chalanom. Netrvalo to dlho, ked mi na nom zacali vadit strasne veci :) napriklad to ako strasne dlho ma presviedcal o svojej pravde,a aj ked som nesuhlasila uz z nudy som povedala, ze dobre :) Casom sa to ale stupnovalo :) Zacalo mi vadit aj to ako ma oslovoval :) Ze lasocka.. Pritom mi to v usiach znelo s takym buzerantskym prizvukom, ze som to zacala nenavidiet :) A vyvrcholilo to tym, ked si ku mne doniesol svoju zubnu kefku - a este k tomu CERVERNU! :) to bolo ako cervena farba na byka.. He :) Hned ma napadlo, aku komunisticku kefku na zuby to ma.. a behom tyzdna som sa snim rozisla :) Mam ho sice na kazete, kde sme boli spolu na mojej stuzkovej, ale ta je hlboko zahrabana medzi vecami :) Ani neviem ze ta kazeta existuje, a chvalabohu uz ani neviem ze existuje on :)) Baby,radsej sa zbavte takych muzov,ktory vam zacnu liezt na nervy :) Pre nasu dusevnu pohodu :)