Krem proti vrasnkam

Príspevok v téme: Krem proti vrasnkam
likon

Ahojte vsetci.Mam 22 rokov a uz pozorujem na mojej tvari a to na cele,pri ociach a pri ustach akoby male vrasky.Nikdy som nepouzival ziadne kremi na plet a dokonca ani opalovacie.Ale teraz sa snazim vyzerat co najlepsie a snazim sa najst sposoby ako nato.Chcel by som poradit od Vas nejaky dobry krem proti vrasockam.A este by som chcel poprosit o jednu radu,pod ocami som zbadal ze mam malicke biele bodocki a neviem ako na ne som teraz velmi opaleny ale tie bodocki su aj tak viditelne.

alicia

Ja si občas prepichnem kapsulu vitamínu A na pleť.
Na očné vrásky, ale aj ich predchádzaniu je výborné očné sérum ANEW Retroactive od Avonu. Aspoň ja mám s ním dobré skúsenosti, dobre sa znáša a môže sa aplikovať aj na viečka.

delphia

zuzicka-72 je to dobra rada, ale nie som si ista, ci to ecko dostane do hlbsich vrstiev pleti, nakolko nejedna sa o kozmeticky pripravok, ale kapsulu na vnutorne uzitie, a teda neobsahuje nanocastice, ktorymi sa cez vrchnu koznu barieru ucinnejsie moze prestupit do bazalnej vrstvy pleti.
ale inac aj ja to takto praktizujem- aj ked o vyuziti tohto vitaminu v pleti takouto aplikaciou pochybujem...

jaroslava

Ahojte,mam 27 rokov a pozorujem na sebe prve vrasky pod ocami,neviete mi poradit fakt nejaky dobry ocny krem?dakujem

zuzicka-72

--Kúpte si kapsuly E-viatmínu,prepichnite,vytlačte na prst a vklepte do vrásočiek,a jednu aj zjedzte.E-vit.,je vitamín mladosti:D--pomáha a nestojí vela Zuzan

[zruseny12]

este k tej vode,LIKON,nie naraz vela vody ja pijem kazdu hodinu 2,5dcl vody...nie je dobre pit malo vody,ale ani naraz nemozes vela vody pit,lebo tym zatazujes organizmus...

[zruseny12]

laura,aj ja som sa na ten test akurat pozerala...a tiez ma prekvapilo,ze krem z Lidlu bol na celkom dobrom mieste...
ja som spokojna s tym co som pisala LIKONOVI....a je aj pre alergikoch...

[zruseny12]

LIKON...prepac,ale skor som ti nemohla napisat....
je to od firmi RUGARD
VYTAMINOVY KREM-PROTI PREDCASNYM VRASKAM A VITAMINMI A,B6 a E....KUPIS HO V LEKARNI...
a k tym malym bodkam,ak su to zatvrdnute male biele bodky ktore sa nedaju tak lahko vytlacit,tak som citala,ze to nie je nieco poriadku s pecenou...len netvrdim na 100%,lebo by som ich musela vidiet poriadne...a cez net sa to neda...a daju sa vytlacit,lahko?

marcela78

FUU TAK TO JE SILA IDEM MRKNUT NA STVCKO A NAJDEM TAM TEN TESTMAGAZIN, A INAK JE TO PRAVDA ZE NIE VSETKY DOBRE VECI SU DRAHE VECI :-))

laura222

ahojte! raz som pozerala TesMagazín, čo chodí na Stv1. a tam zrovna testovali krémy proti vráskam. No skoro mi sánka vypadla, keď som videla poradie tých krémov a ešte aj povedali, že žiadny krém nemá uspokojivé účinky.. tuším na ten vížaný-od Loreal Revital-či ako sa to volá-povedali, že vyrovnal vrásku o takých 0,0001 mm.. takže tak..Nepamätám si presné poradie, ale na 3.mieste bol taký krém Q10 z Lidlu!!! a krém od Vischy bol na posledom z 10.tich testovaných krémov!

marcela78

ahojte, mam 30 rokov a tiez pozorujem prve vrasky pod ockami, prosim neviete mi poradit nejaky fakt dobry ocny krem? Pouzivam kozmetiku Loreal ale priznam sa este ocne kremy nepouzivam...