baby chodite niektore do posilky? mam par otazok

poliewoocka

Alina neboj, my zeny nie sme od prirody stavane na svaly a la kulturistky:) tak nebudes NIKDY vyzerat, ak nebudes drzat specialnu prisnu bielkovinovu dietu a uzivat gainery... kludne posiluj, zvaz moznosti a budes mat krasne pevne vyrysovane telo:) a ver mi, je lepsie mat viac svalov ako tuku, lebo je to "aktivne" tkanivo, ktore potrebuje energiu 24 hod. denne, pricom "michelinky" su len ako tepelnoizolacny zasobovaci obal:D hor sa do posilky:)))

alina

tak to som nevedela o tych velky a malych vahach.... super, a ako sa mam stravovat aby som neschudla? lebo mam strasne dobry metabolizmus, a rychlo mi spaluje....

mirka283

ale aj tak ženám sa tak ľahko svaly neurobia, ja som cvičila kedysi strašne veľa v posilovni a aj s veľkými váhami a svaly sa mi urobili len trochu, a aj to po veľmi dlhom čase, takže neboj.

svetlana6

pre zeny je vhodne cvicit s nizsou zatazou a vacsi pocet opakovani. tak svali spevnis, ale nebudes ich mat moc velke. chlapi to maju zase opacne (ak chcu velke svaly) tzn. velka zataz a menej opakovani)

stanley1

ak budes davat velke vahy a malo serii tak svali sa ti budu zvacsovat a naberat.. ak budes davat mensie vahy a viac serii tak sa ti to len vyrisuje.. tam kde chodim ja tak tam chodi viac zien jak muzov takze kludne chod .. povec veducemu nech ti ukaze cviky na stehna zadocek a brucho a on ti to vsetko poukazuje..