Ako zbalit chlapa

_meno

Ahoj magnolia

Ooo, je krasne citat o tom ako sa mate radi a Vas vztah sa rozvija. Podla mna je velmi pekne a mile ked sa niekto vzda strachu preto, aby isiel hladat lasku, je to velmi hrdinske a posobi to pozitivne na celu spolocnost.

Mozem len popriat vela radosti a zabavy v praci :) :)

frontman

musis zaranzovat niekolko akoze nahodnych rozhovorov
potom sa on rozhodne, ci nieco skusi alebo nie
a tie, co tu vypisujete, ako by muz mal hned zenu niekam pozvat, ste pekne mimo
ved ju najprv musi aspon trochu poznat, dojst s nou do kontatku viac ako len si vo vytahu obzriet jej zadok

magnolia

Dnes som s kolegom mala takmer polhodinový rozhovor.Veľmi dobre sme so podebatili, zasmiali sme sa.Celé to stretnutie bolo náhodné, a bolo veľmi príjemné.Podarilo sa mi zistiť aj to , že je bez priateľky.Dúfam, že to bude takto pokračovať aj ďalej a nakoniec budeme tvoriť pár, lebo je citeľné, že sympatie sú obojstranné.

klaska

myslim si ze v dnesnej dobe je uz jedno ci ide chalan za babou alebo baba za chalanom... pretoze vravim z vlastnej skusenosti ze chalani su niektory hanblivejsi nez baby ... takze ak mas on ho zaujem a on sa nehlasi iba pokukuje znamena ze sa boji odmietnutia ako uz bolo povedane..a ak pokukuje tak ma zaujem .... tak ho pozcvi na tu kavu ty

agina

magnolia, ja by som pockala, kym ta sam nepozve, alebo konkretnejsie neprejavi zaujem.Chlap, ktoremu sa paci zena a nevie sa rozhybat, podla mna ani nie je chlap.Ten ma byt razny a odvazny.

kamoska

ja by som to urobila inak.....v niečom by som mu pomohla a povedala by som mu, že zato mám u neho drink....keď je chápavý, tak Ťa pozve sám....a keď Ťa nepozve, tak "nie je z teba až tak paf"....to čo je v uvodzovkách je názov knihy autorov Behrendt a Tuccillová.........skvelá kniha