Veľké prsia - čo s nimi?

Príspevok v téme: Veľké prsia - čo s nimi?
nardia

Moja 17-ročná dcéra, ktorá má inak krásnu postavu, má prsia veľkosti F. Dúfala som, že sa ich rast zastaví pri veľkosti D, ale zdá sa, že stále rastú. Som z toho zúfalá a neviem, ako by som jej pomohla. Viete mi niekto poradiť? Je zdravá a krásna, len tie veľké prsia keby sa dali nejako zmenšiť!

nardia

Srdečne ďakujem za vaše reakcie. Úprimne si myslím, že výzor človeka nie je natoľko dôležitý ako jeho charakter. Ibaže príliš veľké poprsie, to sú aj zdravotné problémy. Iba ten, kto to zažil vie, aké to je nemôcť si ani na chvíľu oddýchnuť od podprsenky, nemôcť si zabehať, pospať na bruchu, kúpiť si také oblečenie, ktoré sa človeku páči, alebo sa len tak chvíľu cítiť ľahko a volne. Je dosť toho, čoho sa pri veľkých prsiach musí žena zrieknuť. Jedinou výhodou veľkých pŕs je snáď iba to, že v mužoch vzbudzujú sexuálne predstavy a túžby. Uznáte však, že len pre toto sa žiť naozaj nedá. Každá žena má predovšetkým svoje vlastné potreby. A tie sa nedajú v žiadnom prípade zredukovať len na sex. Ale pravdou je aj to, že každý sme iný a treba sa s tým naučiť žiť. Lebo naozaj všetko má svoj hlbší význam.

billovalenka

Ahojte, mam 17 rokov a tiež mám dosť veľké prsia (D). Mám priateľa a páči sa mu to ale pre mňa je to dosť nevýhoda lebo si nemôžem obliecť tričko aké chcem :(.Ale dá sa s tým žiť.

kosikf

norma,ty si to napisala zo vsetkych prispevkov najlepsie a najvýsteznejsie,pani nardia asi spokojna nebude,ale co uz.

norma

stale viac mame problemy z toho, ze je niekto iny ako priemer a myslime si, ze to je tragedia. radsej by sme sa mali tesit z nasej originality a menit k lepsiemu svoje vnutro a nie svoje telo. kazdy je taky, aky je a vsetko ma svoj zmysel.

brankar

jasne, najdolezitejsie je, aby sme sa citili dobre a aby nam vyhovovalo to, co prave mame pri sebe alebo na sebe (alebo pod sebou...:-))

dola

Ja viem ale myslela som to obrazne, preto som potom napisala sorry aj so smailikom. Ja si nemyslim ze je to pekne a pacia sa mi mensie pysky, nie uplne malicke a hlavne ze sa citim dobre a sexi :-)

brankar

tak keby si pocula niekedy chlapov ako hodnotia tieto zenske zalezitosti, bola by si mozno prekvapena. muzom sa paci to, co by zeny niekedy najradsej odstranili. ale vyjadrujes sa dost surovo - ze to vyzera, ako keby ju sukalo cele mesto. ja naopak si myslim, ze ked tam nema celkom nic, tak je to malo interesantne. ale zas to nie je az take dolezite, nie?

dola

Moja spoluziacka mala D-cka, bola ale malinka a uplne jej to deformovalo chrbticu. Bola to sportovkina, tak si ich dala zmensit a teraz je spokojna :-)