Ako sa rychlo opalit?

sokollka

nie je moc dobré sa opáliť hneď takto rýchlo, ako by si chcela, lebo potom sa začneš šúpať a je to ešte horšie, ako keby si bola biela. treba sa začať postupne od začiatku leta opalovať.

jednazena

Treba sa zacat opalovat hned zaciatkom leta, pekne postupne. Dost zalezi aky si tip pokozky. Ja napr nemam problem sa rychlo a pekne opalit. Ono potom si to treba udrzovat pocas celeho leta v ramci volneho casu aspon 1x tyzdenne. Ja pouzivam len 10-15 ochranny faktor. Ono tie silnejsie obsahuju tolko chemie a su skodlivejsie ako samotne slnko...

akinom007

Mna najlepsie opali na zaciatku leta ked idem na slniecko medzi 9-11 doobeda na dve hodinky, nadledujuci den znova. Mame zahradu, mam lehatko. Ale mam pokozku ktora sa rychlo opali aj ked som blondina:) v postate nie som uplne biela ani cez zimu. Ja som na lehatku a davam si budik po 30 min na otacanie:) znie to mozno smiesne ale tak si kazdy rok vytvorim zaklad pre leto a ked aj ideme na zaciatlu sezony na dovolenku nemam ziaden problem s pokozkou. Pouzivam na slovensku len 10 ochranny faktor, mne to postacuje. Vela som citala ze tie silne faktory su viac skodlive,

naty2412

No na tvojom mieste by som sa nevypekala na Slnku. Radšej chodievaj často von, športuj a buď pri tom viac na Slnku. Ale natieraj sa faktorom lebo dnes už zo slnečného žiarenia ide kadečo. Taktiež jedz veci bohaté na betakarotén. Avšak ak máš geneticky bielu pokožku, nemôžeš čakať, že sa prirodzene opáliš do hneda. Potom sú riešenie aj rôzne samoopalovacie krémy alebo solárko ;)

gabona1

Treba chodiť do solárka, užívať betakarotén a vypekať sa na slnku nenatretý krémom. To je najrýchlejší a najnezdravší spôsob opaľovania. Mám susedu, ktorá má svokru a tá s celý život takto opaľuje. Je síce hnedá ako čokoláda, ale tvár má ako korytnačka zošuverenú. Hrôza.