schudla som a to som ani nechcela..

Príspevok v téme: schudla som a to som ani nechcela..
sonulkaa

ahojte, mam taky problem..posledne obdobie bolo pre mna velmi tazke bola som v maturitnom rocniku nasi sa rozvadzali a este aj s frajerom sme sa hadali castejsie jak obvykle...no a ani neviem ako som schudla z toho stresu 10kg.teraz mam 172cm, a 50kg a nemozem to nabrat naspat ani kilo...stale mi nechuti jest, jem malo...neviete mi pomoct aby sa to zlepsilo?

majka_

ja som z nicoho nic schudla za asi tyzden 3 kg a to som fakt ani nechcela ani nic. ale mala som trosku narocnejsi tyzden v praci a tak. a teraz potrebujem schudnut este aspon 6 kg, ale to uz som zapojila striedmost v jedle a sport (plavanie a byciklovanie). takze tak za 2 mesiace by som chcela schudnut tych 6 kg. dufam, ze sa mi to podari. a ty polievocka... no skus trosku posilnovat svalstvo a bude ti chutit este viac jest a nebudes citit taku tazobu na zaludku.

aj ja ceeem :(

no, ja sa snazim schudnut uz veelmi dlhu dobu, ale stale na to nedokazem nabrat tu spravnu pevnu volu a vzdy si neodopriem ked mame doma nieco chutnucke, sladucke.. takze vam velmi zavidim..
polievocka, a co keby si zacala posilnovat? mala by si krasne vyrysovane svaly a aj by si pribrala na vahe :) to je len moj skromny napad

jajka

poliewoocka naozaj si velmi chuda ale niektori ludia jednoducho su taki a napriek tomu su zdravi. ak jes normalne a aj sportujes, citis sa dobre vo svojej hmotnosti tak je to podla mna ok. neboj sa casom priberies a ani nebudes chciet :)))

elle

Poliewocka, ja mam 177cm a pri vahe 55kg vyzeram ako anorekticka tak som musela nabrat na 58kg a este som stale stihla. Miery 88-63-92. Myslim si ze 52kg je velmi, velmi malo. Ked priberies, aj miery sa ti zvacsia.

poliewoocka

Prosim vas, napiste mi nazor na toto:
vaha:52
vyska:177
boky,pas,prsia:87-63-77
stehno:47 lytko:32
rameno:21,5
jem to, co pisem sem...hybem sa. Rodinna znama mi povedala, ze som strasne vychrtla,niekto povie, ze som normalna, ja sa citim ok, nehladujem, som zdrava. ALE. Chcela by som kus nabrat a teraz neviem, co je lepsie. Polavit by som v cviceni nechcela a ja nevladzem viac jest. Skusila som to a nevedela som sa pohnut, mala som taky pocit tazoby-ako "slonik" v porcelane...myslite, ze je to tym, ze je leto, je teplo a jem viac ovocia a zeleniny? Ved v zime som mala 56, ak nie 57 kil...Kosti mi netrica, ked sa najem, vyzeram ako pavuk, take mam brucho. Vadia mi ale moje miery...
PS:ppp nemam

lonely_angel

axelonka ma uplnu pravdu, vsetko je to v psychike,nepomoze ti ziadne napchavanie, ak budes stael v strese a budes mat z niecoho nervy

axelonka

najskôr by si sa mala dať do poriadku čo sa týka po psychickej stránke. toto obdobie bolo toho na teba veľa, takže si bola v kolotoči povinností a stresov a tým pádom sa to odzrkadlilo aj na tvojom zdraví. mala by si si vyriešiť všetky tieto problémy a potom si dopriať zaslúžený oddych. je čas voľna, dovoleniek, tak to využi a na nejakú dovolenku sa vyber aj ty. ak to s frajerom stále nie je veľmi ružové, taktiež s rodičmi, vyber sa napríklad s kamarátkami. tam prídeš na úplne iné myšlienky, zbavíš sa všetkých povinnosí, odreaguješ sa jednak ty, ale aj tvoje telo. a k tomu jedlu - choď na to postupne, papaj pravidelne, viackrát za deň a vychutnávaj si to. pomaly to pôjde. uvidíš, že keď už sa pominú všetky tieto stresy, aj jedlo ti začne chutiť a všetko sa vráti do starých koľají. hlavne to s tým stresom nepreháňaj a jednoznačne si dopraj aj nejaké voľno. drž sa!

cibulka

teraz vidis ze ludia chcu vzdy to co nemaju..vela ludi by ti zavidelo aby tak dobre schudli bez nejakej driny, ale nabrat naspat je jednoduche..staciiii iba jest, sladke obcas vecer sa napchat a hotovo..