Bolesti zaludka

Príspevok v téme: Bolesti zaludka
Rikle

Kto mi môže poradiť už som zúfala od decembra mám problémy so žalúdkom v decembri mi robili gastroskopiu v zahraničí a zistili mi zápal žalúdka nenasadili mi hneď lieky lebo to vraj nebolo akútne potom som sa cítila raz dobre a raz zle nakoniec som dostala do štádia, že som nevedela zjesť ani len sucháre prišla som na Slovensko a tu ma začali v apríli liečiť tabletkami Nexium, ktoré som brala 6 tyžd.stav sa mi zlepšil, ale stále som na diéte jem len varené a dusené mäso dusenú zeleninu skoro vôbec nesolím nemôžem jesť ovocie lebo to hneď cítim a o sladkom ani nehovorím. Robili mi testy na kravské mlieko a muku to mam všetko OK.Prosím o radu kto ma s tým skúsenosti aké lieky alebo čaje by mi pomohli.

Klarinka

Dobrý deň, som 14 ročné dievča a už 2 roky mám problem zo žaludkom , v priebehu tohto týždňa som ochorela , trápi ma suchy kašel dali mi na to antibiotika , ktoré mi škodia na žaludok . Mávam z toho príšerne krče. Vždy ked niečo zjem mi to nesadne na žaludok. V priebehu dvoch rokov som absolvovala niekoľko vyšetreni a vždy bola pričina moj žaludok neustale som ležala v nemocnici napchavali do mňa lieky a dijetu som držala. Mala som už zapchu , bolel ma žaludok napokon mi zistili že mam zapal močových ciest , potom minuleho roku som mala črevnu chrípku .
Už neviem čo mam robiť , vzdy ma trápi len ten žaludok ci už nieco zjem alebo keď niečo na mna lezie neviem naco si mam vlastne dávať pozor . ak mi vie niekto prosim pomoct ako sa zbavit tych bolesti žaludka tak mi napíšte

Iveta Michael

Ja som mavala opakovane bolesti žaludka a nevedela som z čoho .... až pokym som neprestala jest maso ... už som druhy rok vegetarian a jem všetko okrem masa, hlavne z kuracieho mi bolo zle a hydina sa mi zhnusila total .... bolesti mi uplne prešli

Tusom

Cawte
Mne to neviem ani ako a prešlo všetko už ma ani ráno neboli brucho ani keď sa najem proste akoby sa to samo dalo dokopy len mám obavy že keď som to neriešil u doktora tak sa mi to stále bude vraciat či po mesiaci po dvoch alebo viacej

Tusom

Cawte
Hádam že mi poradíte pri mojom probléme so žalúdkom pár mesiacov dozadu som mal taky problém že som len ráno vstal najedol sa a zle mi bolo zase najedol a zase zle ale prešlo to a teraz ku tomu problému je to pomerne to isté ale už 3tyzdne ma bolí žalúdok celý deň či sa najem alebo nenajem a to je jedno čo ziem aj ovocie všetko jem a stále zle a neviem vôbec z čoho to je ,akoby mi odmietal žalúdok alebo niečo také ,aj keď jem tak niečo pociťujem v žalúdku proste stále
Ďakujem za odpoveď

milada7

tiez som mala problemy s travenim, bola som aj na hadicke, nic mi nezistili, poskusala som viac pripravkou probiotika atd. mne pomohli enzymy od HealthForce, treba skusit, kazdemu zaberie nieco ine

Alex1274

Dobry den prajem vsetkym,chcem sa podelit s mojimi problemom mozno niekomu pomoze moj postreh.
Trpel som bolestami priblizne 2 roky,niekedy to bolo az tak zle ze ma to budilo aj zo spanku.Dal som sa prehovorit na gastroskopiu ale nakolko mam panicky strach uz len zo sedenia v cakarni u lekara tak som to proste nezvladol,proste sa mi tu hadicku nepodarilo prehltnut.
Po tejto neprijemnej skusenosti som zacal hladat ktore potraviny mi zmiernuju bolest,najprv mi pomahali jogurty neskor prestali zaberat skusil som mlieko na ktorom som frcal asi pol roka ale aj to prestalo ucinkovat.
Bolesti boli stale neznesitelnejsie a stale som mal nutkanie na zvracanie a pritom som bol stale hladny.Zacal som hladat na nete nieco co by mi pomohlo,nieco prirodne,nasiel masticha a nic,ziadne zlepsenie pri tomto uzasne ospevovanom a predrazenom lieku.
Potom sa narazil na jeden prispevok od nejakej pani ktora spomenula zemiaky,obycajne surove zemiaky,skusil som a zabralo,hned ako som ho zjedol prisla ulava,bolo to super,akurat nie prilis chutne.
Nakoniec som ich zacal odstavovat a kazdy vecer pred spanim som vypil cca 2dcl tejto stavy.Po 3 tyzdnoch som to prestal uzivat a bolesti sa uz nevratili,bez problemov som uz 3 mesiace takze skuste,je to lacna zalezitost a nic s tym nepokazite,spravne by sa to malo pit 3krat denne rano na obed a vecer po 1 dcl ale mne sa to koli praci nedalo no zabralo to aj takto.
Ak to dotycna Pani cita tak jej z celeho srdca dakujem,ani nevie ako mi pomohla.
Este raz velka vdaka.
Alex

Yama85

Tiež môžem probiotiká len doporučiť. Ja momentálne užívam Biopron Forte a všetko ohľadom môjho trávenia je tak ako má byť.

veronika19

Dobrý deň! Osobne na bolesti brucha/žalúdka používam taktiež probiotiká. V súčasnej dobe ako doplnok beriem probiotiká Biopron 9 premium. Zatiaľ si ich môžem len a len pochváliť :) Poradila mi ich kamarátka, ktorá v tej dobe používala myslím, že sa to volá Biopron 9 a hovorila, že jej ich poradila lekárka, hoci v tej dobe brala antibiotiká. Dúfam teda, že som trošku pomohla :)

Erika100

Prosím Vás, o radu:už pol roka mám bolesti nad pupkom a pod ľavým rebrom bola som aj na vyšetrenie sona, a aj na endoskopií mala som všetko v poriadku,ale stále ma to bolí hlavne ráno a po jedle zvraciam. Neviete čo to môže byť? Vopred ďakujem.