rocne vyrocie

sogy

noo tak potom by som sa ozaj sustredila na umenie v tvojom pripade.. ta basen urcite, rzua k tomu.. a skus zistit njeco o tych knihach ktore ma rada.. mozno by si ju mohol prekvapit takou po ktorej tuzi.. rovnao to je aj s hudbou.. a nejaka malickost k tomu, vjes njeco co vas spaja..

plst

ruze,besen,prezentacia to vsetko som jej uz dal.Ale s tou basnou to skusim znova.
Ma rada knihy,hudbu,rada pise pribehy.

sogy

ae kazdopadne neurob tu chybu ze jej kupis za kazdu cenu njeco drahe , no nebol by to jej styl.. trebars, ja nenavidim sperky, takze ani diamant by ma nepotesil.. to je take ze musis kupit primerany drcek pre nu, urcite ju op roku dobre poznas.. co ma rada ??:)..

sogy

chi ja nvm, mna by najvjac potesili tje ruze, a to vobec neva ked si jej ich vjac krat dal.. ruze su vzdy krasne a romanticke.. abo daku vonavku.. nvm, krasne by bolo keby jej napises basen, nje je to az take tazke :) a zakomponujes to nejako do darceku.. ja som frajerovi spravila prezentacju s nasimi fotzkami a v pozadi hrala nasa oblubena pesnicka

plst

prosim mohly by ste sa opat venovat mojej teme?
S tymi ruzami je to dobri napad lenze ruze som jej uz par krat dal tak to nebude az take originalne.

kikulka

wwww a dufam,že to ešte dlhi pekné bude...je to prípad od prípadu...nech aj chlapec prežíva prvú lásku,šak je to krásne,aj ked to može skončit

wwwww

Ja som nakupovala svojim byvalym tolke koninky za tolke prachy a vsetko vyslo navnivoc, skoda penazi, ani s jednym som neostala...Tak sa radsej krot, menej je niekedy viac, toboz v 16tke s prvou babou:)