normalna postava?

jk1717

ja prave chcem priprat mam 157cm A len 40 kg jem vsetko co chcem a stale nic a odkazujem vsetkzn babam ktore chcu schudnut aby sa uvedomili kym nebude neskoro a budu z nich anorekticke trosky !

nestastna :(((

ahoj anabell..jamam presne ten isty problem..tiez som bola chuducka..som mala 45 kg.a pribrala som az na 60 kg..atiez nechcem nikam chodit som nestastna,,,asi sa dam zase na hladovku asport..bo nijake diety mi nepomahaju velmi..mne nestacia 3 kg dole..ja chcem aspon takych 10 kg dole...

joni_

necitala som vsetky prispevky len uvodnu otazku a mozes byt kludna!!! ja ma 169 a 55kg je celkom primerana vaha :)
si ok, myslim ze si pomerne stihla

adka55

cawte.ja mam vysku 165 a vazim asi 55kg ale to som sa vazila naposledy u doktora lebo doma nemame vahu :) ale chcem povedat ze som s nou spokojna pretoze chodim do posilky uz asi rok a telo sa my odvtedy dost zmenilo, mam stihlejsie nohy a nesom uz "total maslo" takze baby, netrapte sa svojou vahou pokial to v zrkadle vyzera v poriatku :)

[zruseny5]

ja v 14.rokoch som nevedela čo je to diétovat a čo je to myšlienka že som tučna a treba schudnut..... čo už , taka je doba , o chvilu budu diétovat aj 10-11ročne deti.
jamajca - nediétuj a jedz normalne , jedz všetko aby tvoje telo ziskalo vela živin,v tvojom veku a k tvojej výške môžeš kludne mat aj 60kil

rockerka25

jamajca, tvoja váha je úplne v poriadku, môžeš byť spokojná. je to normálna ženská váha, príťažlivá, a chudnúť nepotrebuješ. len športuj a normálne sa stravuj :-)

ssia

baby, fakt ak chudnete, resp. ak pravidelne sportujete aleboposilnujete, nevazte sa. pri pravidelnom sporte naberate svaly, tuk sa pali, co sposobuje narast hmotnosti. teda si myslite, ze ste pribrali, ale vyzerate chudsia, lebo mate menej tuku a posilnene svaly. chapete?
a plati to aj pre vas, nie len pre nejakych vzpieracov, fakt. ak chcete lepsie vyzerat a vidiet v chudnuti nejake vysledky, odmerajte sa napr. v pase, alebo kde chcete schudnut a potom sa odmerajte neskor a uvidite, ze ci ste schudli.
vela stastia v chudnuti, nespadnite do vecnych kruhov ppp a merajte sa len rano pred ranajkami.

dot

Ahojte baby, ja mam 16 rokov, vysku 165 cm a vazim 54 kg a vraj mam mooc lahke kosti a vyzeram vraj veelmi dobre :) Inac mam podobny nazor ako ssia..... nechapem, naco sa baby pri chudnuti vazia, ked im nejde o nejake "ciselko" ale o to, ako budu v konecnom dosledku vyzerat :) Som milovnicka aerobiku a tanca, a mozem povedat ze na postavu je najlepsi sport v kombinacii zo zdravou stravou, ktora je PESTRA a v ziadnom pripade nie STEREOTYPNA (opakujuca sa...)