Holenie intímnych partií

Príspevok v téme: Holenie intímnych partií
reprabevys

Už dlhšie sa snažím nájsť rôzne tipy a triky na dokonalé hladké vyholenie intímnych miest. Bohužiaľ, rady ako: v smere rastu, detský olejček, krém proti zarastaniu chĺpkov, Saforelle, atď. sa mi neosvedčili. Hladké oholenie vydrží 1 deň, aj to sa objaví nejaká vyrážka alebo fliačik. Na druhý deň to začína pichať a vyzerať nechutne, znova holiť sa to ešte nedá (až tak o 3-4 dni). Naozaj je jedinou možnosťou laserová epilácia?

danuska123

pre reprabevys ja som si to zacala trhat epilacnym strojcek a na viac ako tyzden mam pokoj a aj ked sa nieco objavi ide to von pinzetou.a v okoli pyskou si to samozrejme holim ale tam su jemnejsie chlpky cize je to ok:)

drobec.pb

no tie testy sme si dali spravit...ako kompletne na vsetky choroby....a nic. a to ako naozaj!!! preto sme z toho nestastny ze co nam je! :...(

drobec.pb

Ako som zacala sexualne zit mam stale dake problemi. Vsetko pobeham po doktoroch a ti mi daju antibiotika a aj tak sa zas cosi obiavy. Vzdy mi povedia ze to je daky bacil alebo co, a ze na partnera sa to neprenesie....houby....vzdy chytime daco obaja. Preliecime to obaja a aj tak nic. Prejavuje sa to najcastejsie svrbenim....mna v oblasti pochvy, alebo piskov, vytok je syroviti. Partner ma svrbenie v oblasti penisu alebo dnu penisu. A aj hnisavy vytok. Nevieme co mame robyt...kedze doktory nic nikdy nenajdu...iba daky ZENSKY bacil co by muz nemal chytit. strasne sme zniceni uz z tych zbytocnych behaciek. Poradte prosim. Uz vopred pekne dakujem!

scarlettkaa

Vyskusj nejaký depilacny krem veet su rozne druhy ale asy by som ti doporucila
ten na citlivú pokozku alebo 3 minutovy