Zodratá zubná sklovina

[zruseny35]

nesprávne info...tu nejde o pravdu,ale o to,že zakladatel temy nieje zbavený svojprávnosti-a ked chce sám sa opýta,zubára a zubnej dentistky.
Co si tu dokazuješ tým,že moje príspevky davas schválne nahlasovat aby sa tu neobjavovali,a mal si ty to posledne slovo?Niesi odbornikom,tak prečo sa tu dožaduješ svojej pravdy cez nahlasovanie zrušenia prispevku.Odbornik by to ani nerobil.

[zruseny35]

celis..odhalene zubne krčky niesu nasledkom používania zubnej pasty,ale nesprávnym používaním zubnej kefky-priliš silno si zuby drhneš a používas tvrdu kefku. Treba ti kefku zmeniť za mekku,nakolko si si dasna "zoškrabkal",oni sa zahoja späť.
Kefka "medium" sa používa bežne.Ked budu fit, možeš na zvyšky nečistot v zuboch použiť predsa zubnu niť.(tá sa používa vzdy až po umytí zubnou kefkou)

[zruseny35]

Sensodyne pasta a ustna voda..ale tie veci čo ti sposobuju citlivosť pri liečbe nejedz.( citrusove ovocie a citrony ,ananás už vobec nie.Rovnaku "službu" zubom robí pravidelnejsie pitie coly.)

zvedavy laik

ahojte,

viete mi napisat recept na pripravu domacej zubnej pasty, ktora neobsahuje glycerin, flour a je uplne bezpecna?

celis

zdravim!

chcem sa opytat, ci nemate s touto pastou Bio Repair total night take negativne skusenosti ako ja...pouzivala som ju, odstranila skvrny od chlorhexidinu, aj kamen...ale nasledkom pouzivania sa mi coraz viac odhaluju zubne krcky.mate s nou niekto podobne skusenosti?

celis

zdravim!
chcem sa opytat, ci nemate s touto pastou take negativne skusenosti ako ja...pouzivala som ju, odstranila skvrny od chlorhexidinu, aj kamen...ale nasledkom pouzivania sa mi coraz viac odhaluju zubne krcky.mate s nou niekto podobne skusenosti?