krvacanie po sexe... (?)

Príspevok v téme: krvacanie po sexe... (?)
nancy2112

ahojte.mam taky problem. mam 18 rokov. priblizne pred dvoma mesiacmi som mala prvykrat sex. odvtedy malokedy, iba tak raz za dva-tri tyzdne... prvykrat ma to bolelo, ale nie az tak, ako niektore zeny opisuju ze to boli. nekrvacala som vobec. myslela som ze je to v pohode. niektore zeny predsa nekrvacaju vobec pri strate panenstva. ale priblizne na stvrty krat sa to stalo aj mne. (trocha krvi) tak som si myslela, ze prakticky som "o to prisla" az vtedy. vcera som vsak bola opat s priatelom a zasa potom krv. cim to moze byt?

tatiana.

je to pre teba niečo nove, na čo si telo musí zvyknúť, aj keď si to robila už viackrát. A to bolenie na zaciatku vniknutia je normálne. Ale to by malo bolieť len úplnom začiatku ked vniká, potom už nie. Veď ako píšem, skús ešte .

nancy2112

dakujem velmi pekne za poklonu, ale este viac za potesujucu odpoved. dost ma to znepokojovalo, no ovela viac mojho priatela. posielal ma k doktorke, ja som ist nechcela, myslela som si, ze je to normalne... takze vdaka. cize hovoris, ze si z toho nemam nic robit ani ked sa mi to stane znova?

tatiana.

nancy, mne osobne to prvý krát velmi -velmi bolelo, ale vydržala som a krvacala som 4 dni. potom som krvacala ešte aj na tretí krát, ale len malinko. Teraz je to uplne v pohode. Ty si na prvý krát a si uplne nebola , prepáč za výraz " vyderavená ". Možno do teba priateľ až teraz vnikol nadoraz. No inak to neviem vysvetliť,veď skús ešte raz-dvakrát a uvidíš. A chválim, že máš 18 a až teraz si prišla o panenstvo a že nesexuješ o dušu. Je hrozné čitať čo všetko stvárajú 14-15 ročné deti a potom vyplakávajú na fore. Takže Nancy, klobúk dole. Kiežby takých dievčat bolo viac.