SOM NECITLIVA?

Príspevok v téme: SOM NECITLIVA?
x-sandra

ahijte mam 18 rokov a pred 3 dnami som mala styk s priatelom..bol to sex po 3 rokoch...ani vtedy som necitila rozkoš citila som len žie neco chodi hore dolu..aj traz to bolo take...a dokonca sem tam som citila bolest...bolest bola hlavne na zaciatku akoby som to robila 1x... použili sme kondomi ,,rose tex,, (bohužial ine sme nemali a lepšie ako nič) a boli s kavovou aromou a teraz ma svrbi pri vstupe do vaginy... čo s tymito 2 problemami? pretože strasne si chcem užit sex ale takto je to nemožne... :( PROSIM PORADTE MI:( dakujem!

x-sandra

no dakujem vam:) tak a pokusim opit :D:D proste ked sme u neho doma tak by som ho tam najradčej po... ale tak ked mi siahne do nohavičiek prstami takžet nič necitim... tak ja nevem:( nemala by som zajst doktorovi s tymto problemom??? dil saša

simple

ja ked som so sexom zacinala, bolo to len o tom, ze chcem to mat za sebou.. tak som sa sustredila na ten akt a orgazmus, ze som si ho uzit nedokazala.. a neprichadzal a neprichadzal.. presne ako ty hovoris, som citila len to, ze sa tam nieco pohybuje.. ale raz sme sa na chate s priatelom pripili, a odisli do izby.. strasne nadrzani sme boli :D a vobec som uz nemala take myslienky, ze kedy to budee a tak.. bolo to uzasne a odvtedy sa uz nezaoberam takymi blbymi ideami, ale myslim na priatela, ako mu je so mnou dobre, ako je dobre mne s nim, venujem cely svoj mozog, srdce, dusu a cele telo len a len jemu.. a je to uzasne.. proste pust z hlavy tie prihluple myslienky.. a radim ti, ak mas s tymto problem, dopraj si dlhsiu predohru, kym nezacnes nieco citit:)
este ma napadla jedna vec.. tiez som mala priatela nejaky cas, spavali sme spolu, ale potom som sa s nim rozisla a o nejaky rok som si nasla noveho a tiez ma to zabolelo prvykrat s nim.. asi sa vagina stiahla za ten cas alebo co :D takze podla mna je to normalne :) ale hovorim, ze teraz je to OK.. nie lepsie.. je to takmer dokonale :)

marfuška anjelik

Záleží veľmi od toho,akého máš partnera. Ako Ťa na sex pripraví,aká je predohra,čo k nemu cítiš,čo on k Tebe. Ak je to len preto,že chceš sex,že chceš skúsenosť,resp.môže to byť tak z druhej srany,tak to takto môže dopadnúť.si mladá,nezúfaj.Treba čas a zosúladiť sa